Početna Showbiz Pojavila se fotografija Aneli i milionera, tvrde da je nastala na vjenčanju:...

Pojavila se fotografija Aneli i milionera, tvrde da je nastala na vjenčanju: Šta će Stanija na ovo reći?

Atraktivna Hrvatica Aneli Ahmić sinoć je ušla u “Elitu” i gledaoce šokirala pričom da ju je suprug Asmin Durdžić prevario sa srpskom starletom Stanijom Dobrojević.

Kako je istakla nova zadrugarka, oni su sada u Crnoj Gori, u Budvi, u hotelu gdje je milioner ranije odlazio sa njom i kćerkicom.

Ovi navodi iznenadili su i samu Staniju, koja je rekla da će ostaviti milionera ukoliko se dokaže da je oženjen.

– Nikome nisam otela muža, nikome rasturila vezu, ni brak. Čista sam kao suza! Moj dečko nikada nije bio oženjen. Ako jeste dajte mi jedan dokaz, papir, bilo sta i javno ću ga ostaviti! – rekla je Stanija i dodala:

– Podmeću lažne slike, lažne vijesti, sve je laž! Ovo je sve velika, organizovana prevara od strane dotične koja je imala plan da se dočepa “Zadruge” i popularnosti. Nikome neću dozvoliti da mi narušava ugled i čast. Sve će se ovo raskrinkati, iako je trenutno udarna tema i trač poslastica za cijeli Balkan – istakla je Dobrojevićeva za Blic.

Na profilu nove zadrugarke Aneli Ahmić pojavila se fotografija za koju piše da je nastala na njihovom vjenčanju.

– Pošto je dotična stanđa-tranđa dala izjavu da je sve igra i da njen dečko nikada nije bio oženjen, evo fotografija sa šerijatskog vjenčanja (vjerskog i najvažnijeg vjenčanja) – napisano je u objavi.

Čini se da se ova priča tek zahuktava i da će na vidjelo izlaziti brojni dokazi, a šta će Stanija i milioner na ovo reći, ostaje da vidimo.

(Telegraf.rs)