Početna Intervju Ekskluzivno! Prva ispovijest Stanijinog dečka: “Sramota me je da kažem da ne...

Ekskluzivno! Prva ispovijest Stanijinog dečka: “Sramota me je da kažem da ne znam ni da li je dijete moje”

Nakon višednevnih navoda o tome kako je oženjen ušao u vezu sa Stanijom Dobrojević, da se predstavlja kao milioner iako to nije, te da je navodno u domu ostavio sina, Asmin Durdžić ekskluzivno se oglasio za Telegraf.rs.

U velikom intervjuu on je odgovorio na sva postavljena pitanja, a kako je istakao to čini isključivo zbog Stanije i njene porodice, jer Dobrojevićeva ni kriva ni dužna, kako je rekao, trpi linč, klevete i uvrede.

  • Od kada poznaješ Staniju, kako ste se upoznali i od kada ste tačno u vezi?

– Upoznali smo se prošlog leta, ali šansu mi je dala tek ovog leta. Odbijala je kontakt sa mnom jer sam druge vere i njoj je to predstavljalo veliki problem.

  • Kad si tačno okončao vezu sa Aneli?

– Razišli smo se prošlog leta u junu. Od tada ja vodim svoj život, ali smo ostali u prijateljskom odnosu zbog male. Živela je u jednoj od mojih kuća u Austriji do zime ove godine.

  • Da li je tačno da ste bili u braku?

Nikad nisam bio u braku, ni verski ni na papiru. Sporna slika u medijima nema veze s verskim venčanjem, u pitanju je nešto skroz drugo. Da je bilo šerijatsko venčanje takođe bi moralo da bude zabeleženo na papiru.

  • Šta se krija iza fotografije na kojoj ste Aneli i ti sa hodžom? Na Instagram stranicama sa njenim imenom tvde da je sa šerijatskog vjenčanja?

– Aneli boluje od anksioznosti i mora da pije pilule zbog toga i vodio sam je kod hodže da joj pomogne, jer je pretila da će da baci i sebe i dete sa prozora.

  • Objavljene su prepiske u kojima se navodi da daješ 2000 eura, a dogovoreno je da daješ 4 000 eura za alimentaciju?

– Dogovoreno je bilo da ću davati svaki mesec 2.000 evra, ako bude kako treba vodila računa o detetu, ali ona mi je prošli mesec uzela 4.000 evra da bi svaku noć izlazila po klubovima, koristila narkotike, a malu ostavljala kod majke…

  •  Da li je tačno da si je izbacio iz kuće sa detetom?

– To nije istina, ja sam im i dao jednu od kuća u Austriji i obnovio joj kuću u Dubrovniku.

  • Viđaš li ćerku i da li planiraš da pokreneš proces borbe za starateljstvo?

– Advokati su već upoznati sa slučajem da je ostavila dete i otišla u Zadrugu. Nije njoj do deteta, nego do popularnosti, a dete koristi da izigrava žrtvu!

  • Piše se da imaš još jedno dijete – sina kojeg si ostavio u domu?

– To nije tačno. Prinuđen sam da tužim za sve ove neistine. Sramota je šta se sve izmišlja.

  • Ko je onda dečak na zajedničkoj fotografiji, za kog se priča da ti je sin kojeg si napustio?

– To je stara fotografija od preko 10 godina. Tada sam bio u vezi sa ženom koja ima dete, to je njen sin. I ja sam se šalio da je moj, ali nije. Sramno je da njihove fotografije izlaze u javnost i remete mir i privatnost. Ovo je sve otišlo predaleko.

  • Masovno se piše da si “lažni milioner”. Kako to komentarišeš? Aneli je izjavila da su ti “svi podstanari” i da zapravo nemaš novca.

– Pa joj je lažni milioner kupio torbice u vrednosti 35.000 evra, dva nova auta su kod nje… Lepo je živela pored lažnog milionera.

  telegraf.rs