Početna Showbiz Darko o svadbi: Ana je ispala gospođetina, a Marina budala, i nju...

Darko o svadbi: Ana je ispala gospođetina, a Marina budala, i nju sam zvao, ali je boljelo uho da dođe

Mnoge je iznenadilo kada se na vjenčanju Darka Lazića pojavila njegova bivša supruga Ana Sević sa svojim partnerom Danielom Nedeljkovićem. Ipak, mnogi su se pitali da li je i Marina Gagić sa kojom ma sina Alekseja, dobila pozivnicu.

Lazić kaže da je Marini poziv uručen, ali da mu je jako žao što njegov sin Aleksej nije bio na svadbi.

O tome zašto je dan nakon vjenčanja završio u policijskoj stanici kaže da je neko ispred hotela turirao auto i da je prijava otišla na njegovo ime jer su u pitanju njegovi gosti koji su ostali da spavaju u hotelu u kom je organizovana svadba.

– Nisu me uhapsili, ja sam sam otišao da vidim o čemu se radi – kaže on i dodaje da ga policija nije zadržavala.

– Ne, ne, bio sam bukvalno kratko tamo, dok se nije razjasnilo šta se desilo i to je to. Znači, ja sam lijepo izašao napolje i to je to.

Darko je otkrio i da li su prebrojali koverte koje su dobili na dan svadbe kao poklon.

– Nismo stigli ništa. Kaćini su danas tu, roditelji, rodbina, i moji, i još su tu, sjede pa smo malo u haosu i prvu bračnu noć smo proveli tako što smo se zakucali oboje.

Kaže da nisu imali prvu bračnu noć, ali se pravda i da nije popio.

– Cijeli dan, vjerovao ili ne, imam 500 ljudi svjedoka, 500 dokaza da sam popio 5-6 flaša vode. Za cijeli dan trunke nisam popio.

Prezadovoljni su kako je protekla svadba i on i Katarina.

– Naravno prezadovoljan, samo je malo bilo previše gužva. Jedino mi je krivo što nisam stigao da jedem junicu vruću kad su je skinuli sa ražnja. Poslije kad se ohladilo nije to to. E to mi je krivo što nisam stigao da jedem. Kunem ti se ako ne budem kupio još jednog vola samo da ga ispečem za sebe da jedem vruće. Ovako generalno svi su gosti bili prezadovoljni, veselo, mnogo je bilo dobro, u dva ujutru smo napravili fajront kao što smo dogovorili, nismo htjeli da dužimo.

On je kratko prokomentarisao i da li je pozvao Marinu na svadbu.

– Ponuđen ko počašćen, druže. Ja nikakav problem nemam, ja sam rekao: “Ti ako hoćeš slobodno dođi”, ona je rekla: “Ne pada mi na pamet”, ja sam je opet opravdao na neki način, kad su pitali novinari zašto nije Aleksej tu. Na dan pred svadbu, kada sam rekao da ću da obučem odijelo, ona je rekla: “zašto odijelo”, “pa kao za svadbu”, a kao “pa ne može, ne dam dijete i to je to. Boli me uho za tvoju svadbu”. Dobro, rekoh, ti budi budala, nemoj biti gospođa. Ana je ispala jedna velika gospođetina. Poslije svega pokazala je koliko je velika, iskreno moram to da pohvalim, i eto tako. Bukvalno je mogla da dođe lijepo bez ikakavog problema, brate imamo dijete, čak se ona i Kaća lijepo slažu i lijepo komuniciraju, sad odjednom ti napraviš za.ebanciju, to dijete je trebalo da bude tu i to je to. Znaš kako ja nisam htio da pravim za.ebanciju i kažem sve će doći na svoje i kao što je došlo i sa Anom, proći će malo godina i sve će biti ok – kaže on i otkriva da radi na proširenju porodice.

– Hvala Bogu lagano. Sada počinjemo na tome da radimo – rekao je on za Skandal.

Izvor: Telegraf.rs