Početna Rijaliti VJERENIČKIM PRSTENOM SE HVALILA NA SVA USTA! Stanija odlijepila za oženjenim Asminom,...

VJERENIČKIM PRSTENOM SE HVALILA NA SVA USTA! Stanija odlijepila za oženjenim Asminom, planira tajno vječanje na luks ostrvu

Učesnica “Elite” Aneli Ahmić iznela je šok detalje o mužu Asminu Durdžiću, koji ju je, kako je ispričala, prevario sa starletom Stanijom Dobrojević.

Inače, pre više od dve nedelje kao bomba u domaćim medijima odjeknula je vest da se starleta verila. Ona je tada na mrežama pokazala verenički prsten i dečka, za kog se sad ispostavilo da ima ženu i dete.

Nakon njene veridbe za domaće medije se tada oglasila Stanijina drugarica, koja je istakla da je starleta “odlepila” za Asminom.

– Stanija je raskinula s dečkom s kojim je bila u vezi od prošle godine, posle razlaza s Markom Markovićem, ali nije dugo samovala. Posle samo nekoliko nedelja “pala” je na momka koji je s naših prostora, ali živi i radi u inostranstvu i ima 38 godina kao i ona. Njen izabranik zbog posla često putuje u Ameriku, gde su se i upoznali. “Odlepila” je za uspešnim biznismenom, a on je drži kao malo vode na dlanu! Skoro nije bila toliko zaljubljena, pa me ne čudi što je posle samo nekoliko meseci počela da planira budućnost s njim. Čezne da se uda i da rodi dete – otkrila je Stanijina drugarica tada.

Kako se tada navodilo, Stanija uveliko priprema svadbu, koja će biti na Karibima, samo za porodicu i bliske prijatelje.

kurir.rs/blic