Početna Showbiz Saša Mirković o Dalili Dragojević: Milicu i Željka je pljuvala i klela...

Saša Mirković o Dalili Dragojević: Milicu i Željka je pljuvala i klela da su joj život uništili, prevarili je i ostavili na ulici

Saša Mirković, direktor Hype televizije večeras je reagovao na to što je njegova bivša uposlenica Dalila Dragojević objavila da počinje raditi na Red televiziji, koja je vlasništvo Željka Mitrovića.

Tim povodom, Mirković se oglasio na Instagramu, kako ne bi, kako je napisao, svima pojedinačno odgovarao na pozive:

– Da ne bih pojedinačno odgovarao svima, na pitanja oko Dragijević-Mujić, ovako ću. Ne volim kada se ljudi foliraju. Što se Hajpa tiče i mene lično, Dakica može da ide gde god hoće, samo mora da vrati novac koji je uzela, pa se “naljutila” zato što ne može da “komanduje” u Hajpu. Lepo vrati novac firmi i meni lično i sve OK, želimo joj sve najbolje. Od firme je dobila za posao 15 honorara unapred, a od mene pozajmicu da bi kupila automobil. Dok ne vrati, za nas je samo običan prevarant i lopov i zato smo pokrenuli procese protiv nje, a ne zato što ona hoće da ide. Zamislite kada bi svako od vas unapred platio nekome za neki posao, a on kupi automobil i “naljuti se” i ne vraća ono što je uzeo. Pa ne ide to baš tako. Eto onako narodski rečeno, nisam siguran da joj i vera dozvoljava da otima tuđe. Onda nije vernica, a predstavlja se da jeste. Da je vratila ono što je uzela, mi bi joj poželeli srećan put gde god da ide, pa i kod te Milice i Željka koje je pljuvala i klela da su joj život uništili, prevarili i ostavili na ulici. Na kraju svako je kovač svoje sreće – glasilo je obraćanje Saše Mirkovića.