Početna Showbiz Posvađala se sa Futom i napisala jednu od najljepših narodnih pjesama: Ove...

Posvađala se sa Futom i napisala jednu od najljepših narodnih pjesama: Ove riječi kriju intimnu ljubavnu priču Marine Tucaković

Marina i Futa iz burne ljubavi stvarali najlepše pesme

Stvaralaštvo pokojne Marine Tucaković i njenog supruga Aleksandra Radulovića Futa našlo se u fokusu javnosti nakon što je kompozitor nekih od najlepših melodija narodne muzike pojedinim pevačima zabranio bespravno izvođenje svojih pesama.

“Neretko se čekalo da se snimanje albuma nastavi kada se dvojac pomiri”, otkrio je nedavno Aca Lukas u otvorenom pismu koje je uputio nekadašnjem saradniku Aleksandru Raduloviću sa kojim poslednjih meseci vodi svojevrsan medijski rat.

Priču o svađama i pomirenjima svojevremeno je potvrdila i Ana Bekuta. Folk zvezda nedavno je ispričala kako je nastala pesma “Zlatiborske zore”, koju je objavila 1996. godine.

Tekst je napisala pokojna Marina inspirisana, ni manje ni više, nego svojom ljubavnom pričom.

‒ Marina i Futa su te godine bili u svađi i pomirili su se na Zlatiboru. Tako su nastali stihovi „opraštam ti zlatiborske zore, mesečinu iznad mora Crne Gore, opraštam ti reke i ravnice, neke krupne stvari, al’ neću sitnice“ ‒ otkrila je Ana u emisiji Ekskluzivno.

Podsetimo, na komemoraciji legendarnom tekstopiscu Bekuta je s ponosom istakla da je zapaženo mesto na estradnoj sceni zauzela upravo zahvaljujući Tucakovićevoj.

hellomagazin.rs