Početna Showbiz Planiraju vjenčanje na Karibima, želi da mu rodi djecu: Stanija odlijepila za...

Planiraju vjenčanje na Karibima, želi da mu rodi djecu: Stanija odlijepila za oženjenim Asminom iz Cazina

Starleta Stanija Dobrojević je već nekoliko mjeseci u vezi s Asnimom Durdžićem koji je porijeklom iz Cazina, ali živi i radi u inostranstvu.

Riječ je o biznismenu koji navodno zarađuje milione. Kako se pisalo, oni su se upoznali u Americi, a Stanija je odmah “odlijepila” za njim.

– Stanija je raskinula s dečkom s kojim je bila u vezi od prošle godine, poslije razlaza s Markom Markovićem, ali nije dugo samovala. Poslije samo nekoliko nedjelja “pala” je na momka koji je s naših prostora, ali živi i radi u inostranstvu i ima 38 godina kao i ona. Njen izabranik zbog posla često putuje u Ameriku, gdje su se i upoznali. “Odlijepila” je za uspješnim biznismenom, a on je drži kao malo vode na dlanu! Skoro nije bila toliko zaljubljena, pa me ne čudi što je posle samo nekoliko mjeseci počela da planira budućnost s njim. Čezne da se uda i da rodi dijete – otkrila je nedavno jedna Stanijina drugarica.

Navodi se da Stanija i milioner planiraju svadbu na Karibima.

Starleta je nekoliko puta objavila njihove zajedničke fotografije, ali je uvijek davala svog partnera “na kašičici”, međutim sada je osvanula fotografija.

Inače, javnost je sinoć šokirala informacija da je Stanijin milioner zapravo suprug nove učesnice “Elite”, Aneli Ahmić, sa kojom ima i kćerku.

– Prevario me je suprug poslije tri godine braka, sa Stanijom Dobrojević. On je mene ostavio. Ja sam otišla u Dubrovnik na odmor sa kćerkicom početkom juna, a on mi je krajem juna poslao poruku da uzmem svoje i kćerkicine stvari. Do tada smo živjeli u Austiji. Predstavljao se kao milioner, a nije ni m od milionera. Nema ni kuću svoju, ni auto svoj, roditelji su mu podstanari. Lažni milioner. Saznala sam nakon 10 dana to, ali sam ostala trudna. Otišla sam kod majke u Sarajevo i saznala sam da sam trudna. Kćerka ima dvije i po godine – ispričala je Aneli kod Dušice Jakovljević u studiju.

Izvor: Telegraf.rs