Početna Rijaliti IVA GRGURIĆ POTVRDILA DA JE ANELI BILA S NJENIM BIVŠIM! Znam svašta!...

IVA GRGURIĆ POTVRDILA DA JE ANELI BILA S NJENIM BIVŠIM! Znam svašta! Ahmićevoj muža otela Stanija, evo kada je ona bila s Marinkom

Aneli Ahmić, prva takmičarka koja se uselila u “Elitu”, optužila je na samom početku Staniju Dobrojević da joj je otela muža, Asmina Durdžića.

Njena ispovest privukla je veliku pažnju, ali i podatak, koji je pomenut u najavi za njen ulazak, da je bila u vezi s bivšim momkom pobednoce “Zadruge 3” Ive Grgurić, što je ova starleta i potvrdila za medije.

– Istina je da je ona bila sa Marinkom tokom 2015. i 2016. godine, nakon njihovog raskida, Marinko i ja smo započeli vezu. To je jedino što mogu ja da potvrdim – rekla je Iva.

Grgurićeva je još jednom naglasila da Aneli nije bila sa zauzetim muškarcem, odnosno da je Marinko tada bio slobodan i da dalje o tom odnosu neće pričati kako bi ispoštovala bivšeg dečka i vreme koje su proveli zajedno.

– Znam svašta, ali iz poštovanja prema bivšem dečku i toj vezi, ne želim da nešto dođe od mene. Jako mi je žao Aneli i njene trenutne situcije, žao mi je što prolazi kroz to – rekla je Iva.

Kurir/ Republika