Početna Showbiz Asmin iz Cazina obmanuo Staniju: Lažne naočare Louis Vuitton kupio u Turskoj...

Asmin iz Cazina obmanuo Staniju: Lažne naočare Louis Vuitton kupio u Turskoj za 10 eura i predstavio se kao milioner

Učesnica “Zadruge 7 – Elite” Aneli Ahmić, koja je sinoć ušla prva u rijaliti, iznijela je detalje o mužu Asminu Durdžiću, inače porijeklom iz Cazina, koji ju je, kako je istakla, prevario sa starletom Stanijom Dobrojević.

Kako saznaje izvor blizak Aneli, Asmin se sve vrijeme predstavljao kao milioner, a na sebi je imao fejk naočare “Luj Viton” marke koje je kupio u Istanbulu za 10 eura.

– Asmin je naočare “Luj Viton” u Istanbulu kupio za 10 eura, a na kraju se sa istim modelom fotografisala Stanija za svoj Instagram, misleći da su original – priča dobro obaviješten izvor za medije i dodaje:

– Kupio joj je nekoliko original stvari, što se na fotografijama i može vidjeti, ali to su sve sitni pokloni, čim je i kesa tako malo. Ne vjerujem da je na poklon potrošio više od 250 eura – poručuje dobro obaviješten izvor blizak Aneli.

Aneli je, inače, u “Zadruzi 7 – Eliti” rekla sljedeće:

– Muž me je prije mjesec dana prevario poslije tri godine braka. Ja sam iz Dubrovnika. Prevario me je sa Stanijom Dobrojević. Ja sam vrlo hrabra. On nije ni “m” od milionera, svi žive kao podstanari. Imali smo odnos, prvi naš odnos i ostala sam trudna… Rekao mi je samo da se zaljubio i da ide u Ameriku kod nje. Stavio je slovo “S” na stori i tri tačkice. Onda mi je rekao da ide kod nje, pakao mi je bio. On je otišao… Eto, šta sam sve prošla. Trenutno su u Crnoj Gori. Austrijski mediji su baš danas objavili da je prevarant, da je državu prevario, bježi u Majami. Dug je period od 10 mjeseci, ostaću do kraja. On je prevarant! Staniji bih poručila da ga iskoristi još malo, jer uskoro neće imati ništa, neće mu ostati ništa! Šta ih je spojilo? Pa, keš, keš ih je spojio.

Izvor: Blic