Početna Showbiz HITNO HOSPITALIZOVANA: STANIJA DOBROJEVIĆ IZGUBILA BEBU

HITNO HOSPITALIZOVANA: STANIJA DOBROJEVIĆ IZGUBILA BEBU

Stanija Dobrojević (38) izgubila je bebu u petoj nedelji trudnoće. Nekadašnja zadrugarka je sa verenikom radila na potomstvu, a vest da će kroz sedam meseci postati roditelji posebno ih je obradovala. Nažalost, njihova sreća nije potrajala.

– Stanija je bila u petoj nedelji trudnoće. Pre nego što su došli iz Amerike u Srbiju, saznali su za radosnu vest i bili su presrećni! Plakali su, radovali se, smišljali imena za devojčicu i dečaka. Jedva su čekali da dođu ovde i okupe porodicu i prijatelje da sa njima proslave. Međutim, umesto slavlja, dočekala ih je tuga, jer je Stanija izgubila bebu – ispričao je dobro obavešteni izvor za Informer.

Stanija je tokom noći dobila jake bolove u stomaku, pa je otišla na jednu privatnu kliniku u Novom Sadu na pregled.

– Staniju su probudili bolovi, a onda je videla da je prokrvarila. Mnogo se uplašila! U početku krvarenje nije bilo obilno, ali dok je stigla u bolnicu, stanje joj se pogoršalo. Lekari su samo mogli da konstatuju da je plod “otišao”, a to je potvrdio i pregled na ultrazvuku. Plakala je, verenik ju je tešio, kao i lekari koji su pokušavali da je umire i uvere da će opet zatrudneti i da će sledeći put biti sve u redu. Rekli su joj da su prva tri meseca trudnoće uvek rizična i da priroda sama odbaci plod koji nije dobar ili se ne razvija kako treba. Rekli su joj i da nije smela da putuje avionom na početku trudnoće, kao i da trenira, što je ona radila. Pošto ima 38 godina, posavetovali su je da sledeći put više odmara – ispričao je izvor spomenutog lika.

Ovu informacija potvrđena je i iz bolnice u kojoj je Stanija bila.

– Tačno je da je Stanija bila kod nas i da je, nažalost, izgubila bebu u ranoj trudnoći. Teško je podnela to, ali je zdrava žena i ne sumnjamo da će sledećeg puta biti sve u redu – rekli su iz privatne klinike u Novom Sadu.

Nekadašnja zadrugarka Stanija Dobrojević se verila prošlog meseca u Las Vegasu sa dečkom sa kojim je nekoliko meseci u vezi. Biznismen za kog će se starleta udati je sa naših prostora, ali živi i radi u Majamiju. Svadbu su planirali za narednu godinu, i to na Karibima.

pulsonline.rs