Početna Rijaliti TAKI DOVEO DJEVOJKU TEODORU U KARANTIN: Svi su ostali bez teksta zbog...

TAKI DOVEO DJEVOJKU TEODORU U KARANTIN: Svi su ostali bez teksta zbog onoga što su ugledali kada je otvorio gepek

Radomir Marinković Taki doveo je svoju djevojku Teodoru Delić u karantin pred početak rijalitija “Elita”, koji startuje u subotu u 21 sat.

Njih dvoje su prvo pozirali fototeporterima zagrljeni i nasmijani. Taki je u jednom trenutku otvorio gepek gdje, pored stvari, drži i novac, svežanj euriča od po 100 evra, a vidi se i novčanice od po 200 eura.

Marinkovića je publika upoznala u mnogim emisijama vezanim za “Zadrugu”, dok je Teodora izazvala veliku pažnju u devetoj sezoni rijalitija “Parovi”. Jednom prilikom je otkrila i da je imala grupnu vrelu akciju.

– Uvijek sam bila avanturista i ne mislim da i dalje grupni seks treba da bude tabu tema. Imala sam trojku u trećem razredu srednje škole i ne kajem se zbog toga. Moji će vjerovatno da polude zbog ovog saznanja, ali to je bilo i prošlo. Volim da eksperimentišem! Bitno je da nikada nisam eksperimentisala s drogom i sličnim stvarima, a se*s je svakako lijepa stvar. Mislim da bih opet voljela da doživim to iskustvo, ali s nekim koga volim i nekim u koga imam povjerenja. Vjerujem da bi to mnogi voljeli da dožive, ali nemaju hrabrosti. Nemam problem da pričam javno o tome. Ovde se svi nešto foliraju i prave se fini, a ko zna šta su sve radili napolju – govorila je ranije Teodora, a da li će tako i u Eliti ostaje da se vidi.

kurir.rs/M. J.