Početna Rijaliti PRVE SLIKE MAJE MARINKOVIĆ IZ BOLNIČKOG KREVETA: Starleta operisana, evo kako joj...

PRVE SLIKE MAJE MARINKOVIĆ IZ BOLNIČKOG KREVETA: Starleta operisana, evo kako joj izgleda zadnjica

Još jedna u nizu estetskih operacija.
Starleta i učesnica rijalitija Maja Marinković odlučila je da nakon niza drugih estetskih korekcija, sada operiše i zadnjicu. Maja je o zahvatu obavestila javnost putem svog Instagrama, a tokom jučerašnjeg dana je primljena u jednu privatnu kliniku gde je i operisana.

Marinkovićeva se odmah nakon zahvata i popuštanja anestezije obratila putem Instagrama, otkrila da se oseća dobro, a onda progovorila i o rezultatima nimalo lake operacije.

– Zdravo drugari, samo da vam se javim, znam da ste čekali ovaj trenutak da vam se javno obratim i da vam kažem kako je protekla operacija, sve je u najboljem redu, hvala puno mojim pravim prijateljima i ljudima koji me vole i podržavaju što brinete. Ja sam odlično, a rezultati su fantastični – poručila je Maja iz bolničkog kreveta, a potom pokazala delić g*ze ispod čaršava, kako bi dočarala koliko je zadovoljna i uzbuđena.

Podsetimo, Maja je za operaciju uvećanja zadnjice izdvojila 4.500 evra, a bolnicu će napustiti danas. Nakon što se potpuno oporavi, Marinkovićeva bi trebalo da uđe u “Elitu”.

sd.rs