Početna Showbiz JOVANA JEREMIĆ POSTAJE DIO ELITE: Voditeljka izdala zvanično saopštenje

JOVANA JEREMIĆ POSTAJE DIO ELITE: Voditeljka izdala zvanično saopštenje

Voditeljka Jovana Jeremić postaje deo rijalitija “Elita”!

Jovana Jeremić, popularna voditeljka jutarnjeg programa na televiziji Pink, izdala je zvanično saopštenje putem storija na društvenoj mreži Instagram, te obavestila svoju publiku da će u novoj televizijskoj sezoni u svojoj emisiji “Novo vikend jutro” imati poseban segment, koji će biti posvećen rijalitiju “Elita”.

– U okviru novih izmena, filmskih i igranih džinglova, nove Jovane Jeremić i svega novog, evo jedne male pikanterije koju otkrivam – U korak sa Elitom! Nova rubrika najgledanijeg jutra. Svakog vikenda, u zavisnosti od aktuelnosti, radićemo pregled najvažnijih dešavanja! – napisala je Jovana Jeremić.

Podsetimo, direktorka programa televizije Pink, Milica Mitrović, sinoć je saopštila da “Elita” počinje 2, a ne 3. septembra, kako je ranije najavljeno. Ovo je urađeno na zahtev publike, koja se nestrpljenjem iščekuje da upozna nove učesnike rijalitija i da ovaj format krete.

S obzirom na to da “Elita” počinje u subotu, Jeremićeva bi viće u nedelju mogla da ima premijeru svoje nove rubrike, kako se njene emisije emitiju uživo iz studija televizije Pink u subotu i nedelju.

Pink je za sada potvrdio učešće Milene Kačavende, Marka Đedovića, Mensura Ajdarpašića, Slobodana Josipovića i Marka Janjuševića Janjuša, a za više informacija o budućim takmičarima “Elite” posetite portal Republika i rubriku “Zadruga”.

REPUBLIKA.RS