Početna Showbiz “ISTINA JE, RAZVODIM SE” Ša potvrdio da je došlo do kraha sa...

“ISTINA JE, RAZVODIM SE” Ša potvrdio da je došlo do kraha sa Vanjom – napustila je njegov stan

Reper se oglasio za Republiku i potvrdio da se razvodi.

Kako je Republika prva pisala, došlo je do drame u odnosu repera i bivšeg zadrugara Nenada Aleksića Ša i njegove supruge Vanje, sa kojom je krajem prošlog meseca imao crkveno venčanje. Reper je obrisao sve slike njene slike sa svog Instagrama i otpratio ju je, a sada se oglasio za Republiku i priznao da je došlo do kraja.

– Da, istina je da se razvodim, samo ona nek kaže razlog, ja ne znam stvarno šta bih rekao. Ne znam da li sam u šoku, da li sanjam ili da se smejem na sve ovo. Nije brak dečja igra – rekao je Ša za Republiku.

Kako je reper naveo, ova situacija duže traje i ona je napustila stan, ali je istakao da do prevare nije došlo.

Podsetimo, Vanja i Ša su u aprilu ove godine na njegov rođendan imali građansko venčanje, dok se crkveno odigralo u njenom rodnom gradu Kraljevu krajem prošlog meseca. Ša je već bio braku sa Ivanom Aleksić, od koje se razveo nakon što ju je prevario u “Zadruzi 4” sa Tarom Simov. Da li je reper i ovog puta doživeo krah braka ili je u pitanju neka manja drama, ostaje da saznamo i ispratimo.

Ša je sinoć uklonio sve zajedničke fotografije sa Vanjom, a potom objavio svoju fotku i pesmu “Me, Myself and I”, koju izvode Dži Izi i Bibi Reksa. Pemsa govori o osobi koja je ostala sama, a Ša je izdvojio sledeće stihove:

– O, samo smo ja, ja i ja, solo vožnja dok ne umrem. Imam sebe za ceo život, nije mi potrebna druga ruka da je držim. Čak i kad je noć hladna, imam vatru u duši – glase stihovi koje je Ša izdvojio.

Vanja se još uvek nije oglasila povodom ove situacije.

republika.rs