Početna Showbiz Hit objava Ane Sević sa vjenčanja njenog bivšeg muža

Hit objava Ane Sević sa vjenčanja njenog bivšeg muža

O dolasku Ane Sević na vjenčanje njenog bivšeg supruga Darka Lazića i dalje se priča, a sad se pjevačica oglasila i na mrežama.

Naime, ona je objavila fotografija na svom Instagramu, na kojoj vidimo novopečene mladence, Darka i Katarinu, ali i Aninu i Darkovu nasljednicu i poslala hit poruku.

– Oženismo ga, konačno – napisala je Ana uz pomenutu fotografiju, a onda je objavila još jednu na kojoj vidimo kako par grli malu Lorenu i ne skidaju osmijeh sa lica.

– Neka je sa srećom – napisala je ona uz emotikone u obliku srca.

Podsjetimo, Darko i Katarina okupili su veliki broj pripadnika estrade, a najviše pažnje privukao je dolazak njegove bivše žene Ane Sević, koja je stigla sa suprugom.

Par je samo za dekoraciju u restoranu dao oko 50.000 eura, a gosti će jesti iz zlatnih tanjira i sa zlatnim escajgom, dok su labudovi za mladenački sto stigli direktno iz Holandije.

Darko i Katarina su prvo plesali uz numeru Petra Graša “Jel’ ti reka ‘ko”, a potom su nastavili uz pjesmu “Ako te pitaju”.

U tom trenutku im se na podijum pridružila i njegova kćerkica iz braka sa Anom Sević, mala Lorena, a prizori su oduševili sve.

Katarina je igrala sa Lorenom, sve vrijeme je držala za ruku, a Lazićeva nasljednica nije skidala osmijeh sa lica.

Izvor: Telegraf.rs