Početna Showbiz Muž Tanje Savić saznao da ima novog dečka, pa joj poslao poruku:...

Muž Tanje Savić saznao da ima novog dečka, pa joj poslao poruku: Evo šta joj je napisao

Tanja Savić potvrdila je vezu sa 11 godina mlađim pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem, a kako su domaći mediji saznali, navodno je provocira još uvijek zakoniti suprug Dušan Jovančević, pa u porukama spominje njenog partnera!

Dušan je Tanji poslao smajli koji namiguje, pa je u tekstu napisao da su ona i pilot lijep par.

– “Lijep ste par, Tanjice! Samo malo izgledaš starije od novog dečka. Neka je sa srećom” – poslao je Dušan Tanji i na kraju poruke ostavio emitikon koji namiguje, zbog čega je jasno da je namjerno provocira.

Dok pjevačica više od dva mjeseca uživa s mlađim, nerijetko je svi iz okruženja pitaju da li joj Dušan pravi probleme i da li se javlja, ali ona izbjegava da priča o njemu s obzirom na to da nije htio da joj vrati djecu.

– Dušan i ja zakonski još nismo skroz razvedeni. Jeste mi pravio probleme oko djece, provocirao i pričao svašta, ali se trudim da nastavim dalje i da to sve bude iza mene. Mislim da mi dobro ide, a po mom osmijehu se sada vidi koliko sam srećna. Nema s kim me nisu povezivali, ali istina je da mi je ovo prva normalna i stabilna veza poslije haosa s Dušanom. Bila sam solo, nisam htjela da dam bilo kome da mi priđe sve dok nisam ponovo na muškarce gledala bez bilo kakvog bijesa – rekla je nedavno pjevačica.

Izvor: Republika.rs