Početna Showbiz SVE ŽENE FATALNOG DRAŠKA STANIVUKOVIĆA! Kija mu rasturila dve veze, a zbog...

SVE ŽENE FATALNOG DRAŠKA STANIVUKOVIĆA! Kija mu rasturila dve veze, a zbog Tanje ostavio pred oltarom Cecinu nesuđenu snajku

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković pokazao je javnosti svoju emotivnu partnerku, samo dva dana nakon što je Tanja Savić, sa kojom je bio u ljubavnoj vezi, objavila fotografije sa svojim novim izabranikom. Draško je u vezi sa izvesnom Andreom Lužijom.

Draško poslednjih meseci je sve češće prisutan na stranicama zabave i to zbog veza sa damama iz javnog sveta. Stanivuković najpre je izvesno vreme bio u vezi sa atraktivnom brinetom Kristinom Beronjom, studentkinjom Fakulteta za medije i komunikacije, koja se pored toga bavi i modelingom.

Sa zgodnom Beograđankom se prvi put pojavio u javnosti letos na Banja Luka Festu, gde su privukli veliku pažnju, a kako se pisalo, upoznali su se putem društvenih mreža.

Nakon toga su s vremena na vreme objavljivali zajedničke fotografije, ali je ubrzo u medijima osvanula vest o prisnom druženju Draška i Kije Kockar, pevačice i pobednice “Zadruge 1”.

Kako se pisalo, njih dvoje su u avgustu prošle godine viđeni zajedno u Crnoj Gori, gde su se vozili na skuteru i uživali u morskim aktivnostima, a Kija se ovim povodom tada i oglasila.

– Draško i ja samo smo prijatelji. Gledam ga kao mlađeg brata i ne pratim ga na Instagramu – rekla je ona tada.

Međutim, nakon toga je objavljeno da je Kija ipak pratila Draška na Instagramu, gde su jedno drugom lajkovali fotografije, ali da ga je, nakon objavljene vesti o tome da su bliski, odmah otpratila.

Zbog svega ovoga, Kristina Beronja, tadašnja Draškova devojka, naljutila se i odlučila da raskine vezu sa gradonačelnikom Banjaluke, ali je ubrzo usledilo pomirenje.

– Pozvala ga je i rekla da je kraj. On je pokušao da joj objasni da greši, da nema ništa sa Kijom, ali je ona bila ubeđena da su u vezi. I ljudi u njenoj okolini su joj punili glavu da se na fotkama vidi da su Kija i Draško veoma prisni, te da među njima ima nečega. Međutim, posle nekoliko sati, kada je ohladila glavu, Kristina je pozvala Draška i smireno porazgovarala sa njim, nakon čega su se pomirili – rekao je tada izvor za domaće medije.

I taman kada se slegla prašina oko Kije Kockar, u medijima je osvanula vest da je Draško u vezi sa pevačicom Tanjom Savić. To je prvi put u javnost iznela voditeljka Jovana Jeremić, a to je označilo i konačni kraj Draškove veze sa Kristinom, sa kojom je, kako se pisalo, planirao i venčanje. Ono što je malo kome poznato jeste da je Draškova devojka lepa Kristina pre njega bila navodno u vezi sa Cecinim sinom Veljkom Ražnatovićem, piše “Mondo”.

Prema navodima domaćih medija, i Tanja je nakratko raskidala sa Draškom zbog Kije Kockar. Ipak, posle uspona i padova njihove veze, rešili su da se konačno raziđu.

kurir.rs/Blic