Početna Showbiz SANDRA AFRIKA PRETUKLA MAJU MARINKOVIĆ? Dohvatila je na jahti, počupala joj nadogradnju...

SANDRA AFRIKA PRETUKLA MAJU MARINKOVIĆ? Dohvatila je na jahti, počupala joj nadogradnju pa tek nastao haos zbog njega! Detalji

Sandra Afrika navodno je pretukla Maju Marinković u Crnoj Gori! Kako prenose mediji, Sandra Afrika je pre nedelju dana navodno pretukla Maju Marinković na svojoj jahti. Maja je jako loše prošla jer joj je Sandra navodno počupala i nadogradnju i zajedno sa njom je gurnula u more. Srećom da je jahta bila usidrena blizu obale pa se Marinkovićeva navodno vrlo lako spasila iz situacije u kojoj se zatekla.

Sve se dogodilo nakon velikog medijskog buma – priče da je bivši dečko Sandre Afrike, sadašnji menadžer, Mikiša u vezi sa Majom. Ne bi to ništa bilo čudno da Maja nije kačila fotografije sa njene jahte i objavljivala ih u javnosti, ali i provocirala Sandru.

Kako su izvestili mediji, Maja se našla i na jednom njenom nastupu, nakon kojeg je Sandra prišla do separea i napravila incident. Tada je Maja ostala u separeu, a Sandra je otišla da se raspravi sa svojim bivšim dečkom.

Inače Mikiša je video koliko ima sati pa je zamolio Maju da pokuša da plasira u medije priču kako ima novog dečka. Maja se odlučila za Desingericu. Međutim, kako je on oženjen i ima dete u tu priču niko nije poverovao. I Sandra je to shvatila pa je bila u fazonu ona će mene da pravi budalom, pa to neće moći, ja sam takve jela za doručak i posle ispljuvala.

– Sandra je sačekala da dobije info kada se Maja ukrca na jahtu. Čim je to čula, spakovala se i odmah se uputila do plaže a onda je završila to što je imala. Šta treba da vam pričam kada sve znate. Pa Maja je plakala i nije joj bilo dobro. Vi ne znate kako izgleda kada Sandra poludi. Ona će da da život i poslednji dinar ako je neko super sa njom, ali ako je neko pravi budalom, e taj neće dobro da prođe. To je njen temperament – prepričava izvor

Kurir.rs/Scandal