Početna Showbiz NOVI DEČKO, BRZ RASKID: Osjećam se izdano, glupo i bijedno

NOVI DEČKO, BRZ RASKID: Osjećam se izdano, glupo i bijedno

PEVAČICA Ana Nikolić na svom Instagram profilu pokazala je novog dečka, ali i odmah obavestila narod da su njih dvoje raskinuli, zbog toga što njen partner, kako je navela, nije bio veran i lojalan za razliku od nje.

Naime, vidno razočarana, Ana Nikolić obratila se pratiocima na Instagramu, te ih posavetovala da ne budu kao ona, “što na um to na drum”, te napisala da ju je njen izabranik, koji joj se predstavio kao bogoslov, povredio.

Pevačica je u svom elaboratu sebe uporedila sa junakom Fjodora Dostojevskog iz romana “Idiot”, knezom Miškinim (samim “Idiotom”, junakom, koji je jedno govorio, mislio i radio, za razliku od svih ostalih i zbog toga između ostalog, bio drugačiji).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

– Šta reći…? Čekam da naprave tabletu za “selektivno gubljenje pamćenja”… Vaskrsenje mrtvih i život budućeg veka amin. A gospodin sa slike je završio “bogosloviju”. Tako kaže. Ali svašta je on pričao. Ja se osećam potpuno ispravnom, jer sam bila verna i lojalna nekome ko to nije bio. Naravno da se osećam izdano, povređeno, glupo, jadno i bedno samo zato što verujem. Zato što ja kažem baš ono što mislim i to i uradim bez izuzetka. Danas je to “neverovatno” da ne idem dalje u bizarnost pojedinaca koji su me svrstali u grupu “narko-konzumenata”, jer ne mogu da shvate da neko uvek i bez izuzetka kaže šta misli. Taj neko sam ja. Knez Miškin-Ana Nikolić Đurić – napisala je ona.

Podestimo, Ana Nikolić prethodno se oglasila na Instagramu i napisala da se zaljubila u fana.

nportal.rs