Početna Showbiz KO JE NOVA DJEVOJKA DRAŠKA STANIVUKOVIĆA? Obišla pola Evrope, voli luks putovanja,...

KO JE NOVA DJEVOJKA DRAŠKA STANIVUKOVIĆA? Obišla pola Evrope, voli luks putovanja, a evo čime je fascinirala gradonačelnika

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković samo dva dana pošto je njegova bivša devojka pevačica Tanja Savić priznala vezu sa 11 godina mlađim pilotom Muhamedom Mukojem Bešićem obelodanio je da je u ljubavi sa brinetom Andreom Lužijom.

Stanivuković je objavio njihove zajedničke fotografije sa Maljače, a i mlada brineta je to isto objavila na svom duštvenom nalogu. Andeana i Draško su već nekoliko meseci zajedno sudeći po njihovoj zajedničkoj fotografiji koju je Lužija objavila u maju.

Prema društvenim mrežama, Andeana je iz Banjaluke, gde i živi, završila je Srednju poslovnu školu, a studirala je Fakultet političkih nauka Univerziteta u Banjalicu, što je najverovatnije, sem lepote, fasciniralo gradonačelnika.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrea Lužija (@andrea.luzija)

Iako je već objavljivala zajedničke slike sa Draškom, nije promenila svoj status na društvenoj mreži Fejsbuk, gde i dalje piše da je slobodna.

Andrea voli da putuje i uživa na luksuznim destinacijama. Prema fotografijama koje je objavila boravila je u Italiji, Španiji, Grčkoj, Crnoj Gori, Hrvatskoj, a putovala je i luksuznim kruzerom gde je obišla skoro sva istorijska i mondemska mesta u Evropi.