Početna Showbiz “FUTA JE KRIMINALAC, ZLOUPOTREBLJAVA POKOJNU MARINU”: Karleuša oplela po kompozitoru, ne prašta...

“FUTA JE KRIMINALAC, ZLOUPOTREBLJAVA POKOJNU MARINU”: Karleuša oplela po kompozitoru, ne prašta mu gašenje Jutjub kanala

Jelena Karleuša u trenutku kada joj je Jutjub kanal bio najviše potreban zbog objavljivanja dva albuma “Alfa” i “Omega”, ostala je bez njega i bila primorana da otvori novi. Njen kanal strajkovao je Aleksandar Futa Radulović, a ona je sinoć žestoko oplela po njemu.

Jelena je pred novinarima uoči nastupa na manifestaciji “Gospojina” u Novom Bečeju javno Radulovića nazvala kriminalcem:

– Futa je ozbiljan kriminalac, ali to će već odrediti zakonkoji zloupotrebljava svoju pokojnu ženu i na najružniji mogući način gasi njen autorski rad i ja sam sigurna da Marina ovo zna da joj ne bi bilo dobro i da se ne bi složila sa ovim što njen muž radi. Ali dobro, postoji sud i on će biti kažnjen za svoja dela, odnosno nedela. Neko ko je decenijama stvarao kao što je Marina ne zaslužuje da bilo ko, pa makar i suprug, preživeli suprug raspolaže time kako on želi i kako misli, a i zakon je vrlo jasan – izjavila je Jelena pred okupljenim medijima.

Kako je Jelena kazala, iako je uredno platila autorska prava na tekstove koje joj je Marina napisala, njen Jutjub kanal je tri puta strajkovan.

kurir.rs/informer