Početna Rijaliti “UČINILI SMO TO” – Milica Mitrović ispunila veliku želju gledalaca Zadruge: Oglasila...

“UČINILI SMO TO” – Milica Mitrović ispunila veliku želju gledalaca Zadruge: Oglasila se i potvrdila

Željko Mitrović je i sam priznao više puta da je veliki šef u zadruzi zapravo šefica i da je za veliku gledanost ovog programa najviše zaslužna njegova supruga Milica Mitrović.

Mitrovićeva je direktorka programa, glavna i odgovorna urednica zabavnog programa na televiziji Pink. Mitrovići su ispunili veliku želju gledalaca i vratili sedmu sezonu Zadruge na TV program iako su postojale glasine da se ovaj program neće vratiti od septembra. Ona je objavila danas novi video, kojim je najavila početak Elite, pa otkrila da je sve spremno za veliko otvaranje.

Naime, ona je podijelila ekskluzivni materijal, pa svima poručila da je velelepno imanje u Šimanovcima spremno za nove učesnike, koji će takođe biti iznenađeni onim što im je produkcija pripremila.

– Nedelja. 03.09.2023 u 21h. Čekamo vas. Elita – napisala je Milica Mitrović.

– Učinili smo to – dodala je ona, aludirajući na činjenicu da su prvenstveno ispunili sopstvena očekivanja.

Komentari fanova rijalitija su se neprestano nizali, a svi su zajedno krenuli da odbrojavaju do početka novog rijaliti formata, koji će definitivno prevazići sve do sada emitovano.

Inače, budući zadrugari uveliko obavljaju lekarske preglede, a Veliki šef sve drži u strogoj tajnosti, zbog čega publika jedva čeka početak.

novi.ba