Početna Showbiz OGLASILA SE TANJA SAVIĆ Sreću pronašla pored 11 godina mlađeg pilota Muhameda...

OGLASILA SE TANJA SAVIĆ Sreću pronašla pored 11 godina mlađeg pilota Muhameda (FOTO)

Tanja Savić konačno je ponovo srećna u ljubavi, što je i podijelila s javnošću.

Nakon teškog razvoda od Dušana Jovančevića i još teže borbe za starateljstvo nad dva sina, Tanju Savić spajali su s gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, ali ona nikada nije tu vezu zvanično priznala iako su do javnosti dospjele i njihove zajedničke slike. Ipak ovaj put je zvanično, Tanja je ponovo srećna i zaljubljena.

Nakon što je na Instagram profilu objavila prvi put fotografiju sa novim dečkom Muhamedom Mukijem Bešićem, oglasila se na storiju.

Pjevačica je potvrdila da se radi o pilotu Mukiju Bešiću, s kojim je objavila i dvije fotografije, a sada se oglasila na storiju, te je podijelila sljedeće riječi sa svojim pratiocima:

– Jeste li ikad zastali i pomislili: ‘Vau, za ovo sam se molila, a sada je tu i dešava mi se’ – stoji na statusu koji je Tanja objavila.

Tanjin momak Muhamerd Muki Bešić ima 27 godina, saznaju mediji, što znači da je Tanja od njega starija čak 11 godina. Muki pasionirano voli putovanja, pa je, sudeći po njegovim profilima na društvenim mrežama, obišao pola svijeta.

Tanja Savić šokirala priznanjem: Pjevala sam sa koronom, bilo mi je žao da otkažem tezgu!aloonline.ba