Početna Showbiz GOVORILI SU JOJ DA MORA DA SMRŠA ONA IH POSLUŠALA PA SAD...

GOVORILI SU JOJ DA MORA DA SMRŠA ONA IH POSLUŠALA PA SAD GRMI U BIKINIJU! Zvezda Granda u nikad izazovnijem izdanju (FOTO)

Ivana Bogićević prošla je kroz neverovatnu fizičku transofmaciju u takmičenju “Zvezde Granda” kada je skinula preko 20 kilograma i pokazala da je prava bomba na sceni.

Sa novom kilažom došlo je i novo samopuzdanje koje je dovelo do same završnice takmičenja.

Nakon niza nastupa koje ima tokom cele godine, Ivana je odlučila da za kraj leta otputuje i odmori dušu odakle redovno izveštava pratioce o svojim dogodovštinama, a svima je najveću pažnju privukla njena fotka u kupaćem u kome dobro izgleda.

– Uvukla sam stomak, nemam trbušnjake i zabole me – napisala je ona u opisu slike što je nasmejalo nejne pratioce koji su je ipak pohvalili za izgled.

Ivana je u jednom intervjuu govorila o depresiji sa kojom se svojevremeno borila.

– Nije to samo zbog kilaže. Iskreno da vam kažem, prošle godine samopouzdanja nisam imala ni malo, ali kad sam došla kod Viki Miljković u tim, Taške i ona potrudili su se da ga povratim. Oni su zaslužni što ga danas imam. Taške me je stavio na stolicu i vikao zato što se bojim svakog ko stane pored mene. I od tad su krenula sva moja ludila – priča Ivana i dodaje da danas drži vagu pored kreveta i da se meri po tri puta dnevno.

Kaže da sebe ne smatra zavodnicom, ali priznaje da se mnogo toga promenilo u njenom životu.

– Bila sam u svom svetu, depresiji. Ranije me je pogađalo kad čujem negativan komentar. Smatrala sam sebe nebitnom u ovom poslu, a danas može Jelena Karleuša da stane pored mene, osećaću se kao ona, možda čak i bolje – tvrdi pevačica.

Kurir.rs/ Grand