Početna Rijaliti NAJVEĆE IZNENAĐENJE “ELITE”! Nova takmičarka je muzičarka i spisateljica, a svojim odgovorima...

NAJVEĆE IZNENAĐENJE “ELITE”! Nova takmičarka je muzičarka i spisateljica, a svojim odgovorima nas je iznenadila

Lepa i pametna!

I danas se, kao i pre nekoliko dana, u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu održavaju sistematski lekarski pregledi za buduće takmičare “Elite”.

Ekipa vašeg omiljenog portala Srbija Danas nalazi se ispred klinike gde takmičari dolaze na lekarske preglede, a trenutno je većina lica sasvim nepoznata javnosti.

Zdravo, da li bi mogla da nam se predstaviš za početak?
– Zdravo svima, zovem se Vivijen Turković, kao ona glumica Vivijen Li. Inače sam pevačica, violinistkinja, autor knjige i student prava.

Kažeš da si student prava. Otkud neko poput tebe u “Zadruzi 7”? Sve je to nešto što nismo ranije mogli da vidimo, koji je motiv?
– Čudni su putevi Gospodnji. Prosto, zašto da ne. Od mene možete očekivati svašta: obrazovanost, umetnost, sviranje violine, pevanje, pričanje stranih jezika.

Kakva si karakterno, da li si svadljiva osoba?
– Ja sam borac za pravdu. Zato i studiram prava. Ne volim da se svađam, ljudi koji se svađaju su kao mali kerovi. Zato imamo velike pse koji prosto ćute i samo krenu u napad. Tako je i sa ljudima isto.

Ona nam je još priznala i da nije pratila ranije sezone i da ulazi u nepoznato, ali da puca na pobedu. Ona je nakon toga novinarima pokazala tetovaže mističnog značenja.

sd.rs