Početna Rijaliti DALILA ISPREBIJANA ISPRED SPLAVA! Dragojevićeva se potukla sa bijesnom djevojkom: Ovo su...

DALILA ISPREBIJANA ISPRED SPLAVA! Dragojevićeva se potukla sa bijesnom djevojkom: Ovo su svi ŠOK detalji incidenta

Dalila Dragojević dobila je batine proteklog vikenda ispred jednog splava u Beogradu nakon što se sukobila sa jednom devojkom, koja je takođe bila gošća objekta.

Incident se, prema rečima sagovornika Kurira, dogodio sat vremena iza ponoći, a pravi razlog sukoba nije poznat. Dalila je s društvom došla na splav koji inače redovno posećuje, smestila se u jedan separe i u početku je sve bilo redu. Nakon dva sata je izašla napolje i došlo je do sukoba s nepoznatom devojkom, a Dragojevićeva je izvukla deblji kraj, tvrdi naš izvor s lica mesta.

– Ja sam izašla ispred splava da telefoniram i dok sam pričala, u pozadini sam čula neku vrisku. Shvatila sam da galama dolazi s drugog dela splava, tamo gde je šetalište i ulaz na splav, pa sam pošla da vidim šta se dešava. Videla sam da jedna devojka napada fizički drugu i udara je rukama po glavi pesnicama i nogama po telu, čupa za kosu i histeriše. Te druga devojka je bila u polusavijenom položaju, sva raščupana, psovala je i galamila. Bilo je nekoliko još devojaka i momaka koji su zapanjeno gledali taj prizor, ali niko ih nije razdvojio sve dok nije došao momak iz obezbeđenja – priča sagovornica Kurira.

Tek kad se situacija stišala, devojka koja je svedočila incidentu prepoznala je da je učesnik tuče bila Dalila.

– Nisam videla njeno lice jer je bila savijena. Tek kad ih je taj momak razdvojio, videla sam da se radi o Dalili, ona je dobila batine, i to žestoke, ali zbog čega – ne znam. Kad sam se vratila na splav, ispričala sam svom društvu za incident, a oni su mi rekli da Dalilu često viđaju na tom splavu i da se ponaša nevaspitano i bahato. Jednom prilikom je došla i histerisala, lupala rukama i govorila “nisam rekla ovaj sto”! Verovatno je tad bio problem s rezervacijom, a ona očigledno ima status počasnog gosta na tom splavu – govori naš izvor i dodaje da postoji i snimak tuče.

– Dva dana nakon toga jedna moja drugarica mi je rekla da je gledala snimak na kom se vidi kako Dalila dobija batine i da je to videla u telefonu svog prijatelja. Ja snimak nisam videla, ali sam gledala tuču uživo – zaključila je ona.

Dalila nije odgovorila na naše pozive

Kurir.rs