Početna Showbiz Srpska pjevačica napravila pometnju slikom s 30 godina starijim mužem: Da sam...

Srpska pjevačica napravila pometnju slikom s 30 godina starijim mužem: Da sam željela da vam se sviđam…

Pjevačica Zorana Simeunović izazvala je buru na društvenim mrežama kada je objavila fotografiju na kojoj u bikiniju sjedi u krilu svog 30 godina starijeg muža, hitmejkera Steve Simeunovića.

Ljudi su masovno počeli da dijele ovu fotku, iako je ovaj par u braku od 2018. godine. Ipak, čini se da je veći dio javnosti za to tek sada čuo, pošto im je kadar sa plaže baš “zaparao” oči.

Čini se da su neki komentari stigli i do Zorane, pošto se ubrzo oglasila na svom Instagram storiju.

– Da sam željela da vam se sviđam… Bila bih kao vi! – napisala je pjevačica iz Egipta, gdje uživa sa mužem.

Podsjetimo, par se vjenčao 2018. godine.

– Da smo u Americi, Steva bi bio najveća zvijezda, koja ne bi više ni morala da radi. Na ovoj dodjeli sam se prvi put osjećala rame uz rame sa Stevom, gledala sam često priznanja koja je dobijao, ponosila se i jedva čekala da se i moja nalaze na istoj polici kao njegova. Ponosna sam na dosadašnji rad i način na koji gradim karijeru. Priznajem da bih voljela da se Steva sada malo odmori od svega, i od pisanja i od studijskog posla, i da ja radim za nas, ali ništa od toga, jer je muzika njegov pokretač. Razliku u godinama zaista ne osjećam, jer je on pun energije – rekla je Zorana jednom prilikom.

– Za muziku sam uvijek inspirisan, a pogotovo otkad sam sa Zoranom, ona mi daje snagu i ništa mi nije teško – nadovezao se tada Simeunović.

Inače, Steva je radio i na albumu svoje drage koji je promovisala prošle godine, a na kojem se našao i duet s Anom Bekutom.

Da Zorani baš ide od kada je sa Stevom dokaz je i to što su u Nišu bili nagrađeni priznanjima koja nose imena Car Konstantin i Carica Teodora – on je dobio nagradu za dugogodišnji rad na estradi, a Zorana za otkriće godine.

(Telegraf.rs)