Početna Rijaliti “RIJALITI POČINJE…” Dalila Dragojević se konačno oglasila povodom “Elite” – Kroz osmijeh...

“RIJALITI POČINJE…” Dalila Dragojević se konačno oglasila povodom “Elite” – Kroz osmijeh saopštila sljedeće

Ovo su svi htjeli da znaju.

Početak “Zadruge 7 Elita” zakazan je za nedjelju, 3. septembar u 21 čas, kako je potvrđeno iz produkcije tv Pinka, piše Srbija danas.

Ono što sve najviše zanima jeste ko su učesnici, međutim, imena se čuvaju u tajnosti do samog starta. Za sada su potvrđeni samo već poznati Milena Kačavenda, Mensur Ajdarpašić, Miljana Kulić i Marko Đedović, a najviše se nagađa o učešću drugoplasirane učesnice pete sezone, Dalile Dragojević.

Dalila je nekoliko puta istakla da nema u planu učešće u rijalitiju, ali se njeno ime sve češće spominje, naročito otkad je dala otkaz na mjestu voditeljke na Hajp televiziji.

Dalila je izuzetno posvećena svojoj “TikTok karijeri” gdje navodno zarađuje i do 15 hiljada evra mesečno, a sinoć je putem ove mreže razgovarala sa Zvezdanom Slavnićem, čije se ime u nekoliko navrata takođe spominjalo u smislu potencijalnog učesnika.

Upravo je taj njihov razgovor naveo mnoge da pomisle da će Dalila biti dio “sedmice”, budući da je prvo rekla da u rijaliti ne ulazi “za sad”, a onda je kroz misteriozni osmijeh istakla da je početak nove sezone zakazan na njoj bitan datum.

– Da li ulaziš u rijaliti? – upitala je direktno Zvezdana.

– Onda moram i ja tebe da pitam – odgovorio je Slavnić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ꫝꪖ𝕥ꫀ.•*_ (@z.h8__)

– Ja za sad ne ulazim – rekla je ona.

– A, za sad? – značajno je upitao Slavnić.

– Rijaliti počinje na dan mog rođenja… – istakla je Dalila.

haber.ba