Početna Showbiz “DUET” MILJANE KULIĆ I JELENE KARLEUŠE ZAPALIO MREŽE! Urnebesan klip koji će...

“DUET” MILJANE KULIĆ I JELENE KARLEUŠE ZAPALIO MREŽE! Urnebesan klip koji će vas nasmijati do suza (VIDEO)

Jelena Karleuša je nedavno objavila album “Alfa”, a samo par dana kasnije je obradovala publiku i poklonila im još jedan album koji se zove “Omega”.

Jelenini fanovi su na ovo čekali punih jedanaest godina. Većina pesama se već nalazi u trendingu i broji milionske preglede.

Jelena je snimila 19 pesama, od kojih samo numeru “Karlyb*tch” prati spot, a ostale imaju zanimljive vizuale.

Karleušini fanovi su bili kreativni, pa su njene pesme obrađivali i spajali sa zanimljivim situacijama iz rijalitija.

Video na kom je obrađena pesma “Mashallah” i umetnute su reakcije Miljane Kulić na svoju težinu je usijao društvene mreže. Ovaj urnebesan video na kom Miljana komentariše da je gojazna u kombinaciji sa duetskom pesmom Jelene Karleuše i Milice Pavlović nasmejao je mnoge.

– “hahahaha”; “Ovako isto i ja hahah”; “Umirem od smeha” – samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod objave.

Ovo je samo jedan u nizu urnebesnih videa koji su objavili Jelenini fanovi. I pevačicu su oduševili pojedini klipovi, pa ih je podelila na svom Instagramu.

Smešan klip pogledajte u nastavku:

@sjebano2 još samo malo 🤏🏼 #miljana #miljanakulic #zatebe #zadruga #sjebano #serbia #smeh #zabava #smesno #smesniklipovi #balkan #jelenakarleusa #karleusa #alpha #mashallah ♬ original sound – SJEBANO

srbijadanas.com