Početna Showbiz TEODORA DŽEHVEROVIĆ UDARILA NA ANĐELA! Godinama je ćutala, a sada ga žetoko...

TEODORA DŽEHVEROVIĆ UDARILA NA ANĐELA! Godinama je ćutala, a sada ga žetoko napala, javno je podijelila ovaj komentar

Iako godinama ćuti o bivšem dečku Anđelu Rankoviću i u medijima ga ne komentariše, ne bi li se zaboravilo da je u prvoj sezoni “Zadruge” bila s njim, pevačica Teodora Džehverović ovaj put nije mogla da izdrži, te ga je indirektno potkačila na Instagramu.

Teodoru je sada isprovocirala jedna u nizu mnogobrojnih kritika na njen račun, kojih je u poslednje vreme sve više i više. Naime, Teodori fanovi zameraju, kako kažu, vulgarno, prosto i klinačko ponašanje na mrežama i nastupima, čime, ističu, sebe srozava.

Samo si obična kič – bič. Smorila si više sa tim pozama jednim te istim. Toliko izgledaš istrošeno da je to strašno – glasio je komentar, na koji je Teodora odmah odgovorila.

Čim vidim da pratiš profil Apolon sa Zvezdare, sve mi je jasno – poručila je Teodora, koja je indirektno potkačila svog bivšeg dečka Anđela Rankovića, kog su baš u “Zadruzi”, kada je bio s njom u vezi, prozvali Apolonom sa Zvezdare, budući da je iz tog dela Beograda.

Teodora je, po svemu sudeći, pretpostavila da joj je negativan komentar ostavio neko ko je i dalje podrška Anđela Rankovića, te joj je bilo jasno “s koje strane vetar duva”.

Kurir / Pink