Početna Intervju “U GORAŽDU KRUŽE PRIČE…” Džejla Ramović priznala s čim mora da se...

“U GORAŽDU KRUŽE PRIČE…” Džejla Ramović priznala s čim mora da se bori u rodnom mjestu

Pjevačica Džejla Ramović postala je miljenica publike širom Balkana 2018. godine, kada je učestvovala u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, u kom je trijumf odnijela u finalnoj noći na ljeto, godinu dana kasnije.
Lepa Džejla od tada niže uspjehe, nastupa širom regiona, a na račun njenog muzičkog talenta, neosporne ljepote, ali i kulture i vaspitanja komplimenata ne manjka. Međutim, Džejlu dugo već prate i glasine o aferi s koleginicom Marijom Šerifović, što je više puta bezuspešno demantovala, budući da govorkanja o prirodi njihovog odnosa još uvijek nisu prestala.

O privatnom životu ne govori često, a publika je nedavno, u jednom intervjuu, imala priliku da upozna njenu “drugu stranu”, zapravo – kakva je pevačica kada nije na sceni.

Šta sebi najčešće zameraš?

Sebi najčešće zamjeram što sam jako tvrdgolava i brzopleta, najčešće u privatnom životu. Tu nekako stalno pravim greške jer u trenutku ne razmišljam glavom. U poslu sam skroz drugačija, dosta razmišljam prije nego što donesem odluku.

S obzirom da se paralelno baviš muzikom i školuješ, koliko ti teško to pada? Kakav si bila đak?

Iako sam uvijek imala puno obaveza nekako sam uspjela da ih lijepo raspodijelim i budem odličan đak. Sve se može kad se hoće. Snimila sam pjesmu, imala emisije paralelno i ispite, pa sam za pet dana polagala čak jedanaest ispita. Slomila sam se tad.

Šta te najviše nervira kod ljudi, šta im zamjeraš?

Definitivno gramatičke i pravopisne greške me uvijek izbace iz takta! I to ne sam kod mojih vršnjaka nego generalno, ne volim to da vidim na društvenim mrežama, posebno kada neko ne stavlja interpukcijske znake. Ja kada zarez ne stavim na pravo mjesto iznerviram se jer onda rečenica nema smisao kakav treba da ima i kakav sam ja zamislila.


Mnogim javnim ličnostima smetaju negativni komentari na njihov račun, kakva je situacija kod tebe?

U Goraždu kruže priče o svima i o svemu svakodnevno i u svakom trenutku se nešto priča jer je to mali grad i svi se međusobno znamo. Šta se tačno o meni priča ne znam, ali kad god mi neko priđe da mi ispriča nešto ja kažem da me zaobiđe. Naravno da ne mogu svakome da se sviđam i to je nemoguće.

Šta ti je najslabija tačka?

Hrana (smijeh) Da ispričam jednu stvar koju niko nije znao. Tokom takmičenja sam imala 63 kilograma i bila sam buca, a po završetku „Zvezda Granda“ sam spala na samo 54. Bila sam kost i koža (smijeh) Obožavam da jedem pastu, picu, ma sve što ne valja ja jedem.

Pressmediabih.com