Početna Rijaliti DALILA ZAPLAKALA ZBOG DEJANA UŽIVO?! Sa suzama u očima prisjetila se “starog...

DALILA ZAPLAKALA ZBOG DEJANA UŽIVO?! Sa suzama u očima prisjetila se “starog života”, a ovo joj najviše fali (VIDEO)

Bivša zadrugarka Dalila Dragojević jedna je od glavnih tema u domaćoj javnosti nakon što je dala otkaz, a od tog trenutka su krenule i spekulacije o njenom mogućem ulasku u “Elitu”.

Njen poslednji potez zabrinuo je njene fanove. Naime, dok je držala “lajv” na društvenoj mreži TikTok, jedan anonimni korisnik je primetio da je nesrećna.

– Dalila ti si nešto tužna, vidi ti se u očima, imaš lažan osmeh, pogledaj me u oči. Neki problem imaš, ne znam koji. Ne znam zašto ljudi zaplaču kad uđu sa mnom u priču. Da li je Dalila srećna? – pitao je Dalilu anonimni korisnik, a ona je kratko odgovorila:

– Delimično – rekla je Dalila.

– Vidi se da ima tuge u očima, tebi fali stari život? – konastatovao je anonimni korisnik, ali u isto vreme i postavio pitanje Dalili.

Ona je sve vreme ćutala i vrtela se na stolici, pa su fanovi zaključili da je potvrdila njegove reči.

– Da fali joj. Znate šta njoj fali, gde ti živiš Dalila, što plačeš? Shvatila je da je puno zgrešila. Njoj fali neko da je čuva, da je pazi, poštuje i voli, Dalili je potrebna pažnja – rekao je anonimni korisnik.

– Da. Ne plače, to je od dima. Vruće mi je, moram klimu da upalim – potvrdila je Dalila.

@mama_tri_decaka_ DALILA… PART 2 @BALKANLIVE⚡️999⚡️ ♬ Relaxing Japanese-style piano song inviting nostalgia – Akiko Akiyama

Ispod snimka pojavilo se mnogo raznih komentara, a mnogi su zaključili da Dalili fali bivši suprug Dejan Dragojević, pobednik “Zadruge 5”, koji trenutno na odmoru uživa sa novom devojkom Jovanom. Kako je Dejan izjavio, sa njom je pošao na put oko sveta.

Kurir.rs/Republika