Početna Showbiz Pjevač hitno primljen u bolnicu: Asim Bajrić doživio srčani udar

Pjevač hitno primljen u bolnicu: Asim Bajrić doživio srčani udar

Slika iz bolničkog kreveta popularnog pjevača narodne muzike i miljenika mase ljudi Asima Bajrića zabrinula je njegove fanove, ali i njegove mnogobrojne kolege.

Više puta pozivali smo Asima kako na njegov austrijski broj isto tako i na njegov bh. broj telefona, ali nije nam se javio, a što je i razumljivo, prenosi Express. Kontaktirali smo njegovog menadžera Hilmu Peljtu koji nam je rekao:

– Asim se trenutno nalazi u bolnici u Tuzli, zbog srčanog udara kojeg je dobio. Naime, noć prije trnula mu je desna ruka, ali nije se mnogo brinuo, mislio je proći će i da je to najvjerovatnije zbog umora, stalnih putovanja, nespavanja. Ali, u jednom momentu postalo mu je jako loše i odmah je otišao u tuzlansku bolnicu. Na svu sreću dežurni ljekar je bio njegov dugogodišnji poznanik, koji je odmah uradio sve pretrage. Konstatovan je srčani udar, a koji je mogao imati strahovite posljedice da se nije na vrijeme reagovalo. Naime bila mu je začepljena glavna krvna aorta, a kako su kasnije utvrdili zbog prevelike masnoće u krvi. Odmah mu je ugrađen stent, pa je dragom Bogu hvala sada sve dobro.

O Asimu brinu njegovi najbliži, fanovi mogu da odahnu, a mi Asimu želimo brzo ozdravljenje, brzi izlazak iz bolnice i još dosta novih pjesama.

Izvor: Express