Početna Showbiz HAOS KOLIKO JE DLAKAVA I ZAPUŠTENA: Kozmetičarka iz Podgorice otkriva šok detalje...

HAOS KOLIKO JE DLAKAVA I ZAPUŠTENA: Kozmetičarka iz Podgorice otkriva šok detalje o Jadranki Barjaktarović, evo zašto ne izlazi iz stana!

Kao što je Kurir pisao, Jadranka Barjaktarović se od kad se našla u epicentru političkog skandala, gotovo krije u svom stanu koji je kupila od pjevanja Milu Đukanoviću i iz njega izlazi vrlo rijetko, i to samo kad završava važne obaveze ili kad ide na neki od rijetkih nastupa koje ima u posljednje vrijeme.

Da je to zaista tako, potvrdila nam je i jedna od radnica iz obližnjeg kozmetičkog salona, koja dobro poznaje Barjaktarovićevu, te nam je potvrdila da nam je njen komšija rekao cijelu istinu, a onda otkrila još zanimljivosti.

– To je sve istina, a reći ću vam i kako znam! Ona toliko rijetko izlazi iz stana, da i kozmetičke tretmane obavlja kod kuće. Dolazila je i djevojka iz našeg salona da je depilira, jednom je bila toliko dlakava i zapuštena da je to bio haos, skoro cijelu smjenu je provela kod nje u stanu da bi je dovela u red. Ma haos, to je bilo onda kad nekoliko mjeseci niko nije znao gjde je i šta je. Isti je slučaj i sa noktima, dolazi joj i manikirka u stan, a dva puta mesečno i maserka. Ona isto živi tu u blizini. Nije Jadranka toliko loša u duši, ali ispala je naivna i sad zbog toga ispašta – rekla nam je ljubazna djevojka.

ekskluziva.ba