Početna Showbiz Pjevačica i učesnica Zadruge ukrala minđuše pa prijetila vlasnici butika: Maći ću...

Pjevačica i učesnica Zadruge ukrala minđuše pa prijetila vlasnici butika: Maći ću te sa lica zemlje!

Sandra Čaprić ukrala je minđuše u vrijednosti od 60 eura u butiku u Budvi, nakon čega je pobjegla s lica mjesta, a kasnije je prijetila smrću vlasnici radnje i da će joj izlomiti sve u firmi. Incident se desio u junu i pjevačica je prijavljena policiji, saznaje Kurir.

U zapisniku do kojeg smo došli vlasnica radnje je detaljno opisala kako je izgledao neprijatni događaj, kada je Čaprićeva bila došla kod njih u butik.

– Dana 19. 6. 2023. radnica me obavijestila da je došla izvjesna Sandra Čaprić iz Srbije, koja se bahato ponašala, govoreći kako je ona pokretna reklama za naš butik i slično, nakon čega je otišla. Naknadno je vidjela da nedostaje par minđuša sa kristalima, vrijednosti 60 eura.

Odmah sam preko telefona, koji je povezan sa video-nadzorom, ustanovila da je ona otuđila taj par minđuša. Poslala sam poruku na njenoj Instagram stranici, tj. njenom zvaničnom nalogu (s obzirom na to da ima 85.000 pratilaca i verifikovan je, pa to dokazuje da je zvanično njen profil), i napisala: “Poštovana Sandra, vratite minđuše ili donesite novac.” Ona poslije dva sata odgovara: “Okej” – izjavila je vlasnica butika u policiji, pa potom navela da je od Čaprićeve dobila niz uvreda i prijetnji.

– Njenom menadžeru sam rekla da joj on pomogne da vrati novac ili donese minđuše, ili ću podnijeti krivičnu prijavu. Zatim mi je Sandra preko Vocapa poslala poruku: “Pošaljite žiro račun i bez nervoze.” Poslala sam joj profakturu sljedećeg dana i rekla joj da uplati do 12 sati novac. Ona mi je odgovorila: “Dobićete novac do 12 sati zaboravite”. Dana 21. 6. dobila sam poziv od Sandre Čaprić i upućene prijetnje “najveći problem životni ćete da imate, zgaziću vas, maći ću vas sa lica zemlje” i još niz uvreda i psovki.

– Tada mi je poslala i poruku: “Ti si u problemu, kravo!” Zatim sa profila Instagram stranice pod imenom “cindycokic” šalje poruke na profil butika “ninas oficial” sadržine “još jedna greška, nećete dobiti ni 60 eura, ni …. da izbijete oči, ja sam u Beogradu, glupi ljudi. Kreteni glupi” – navela je vlasnica butika iz Budve u zapisniku, pa naglasila na kraju da protiv Sandre Čaprić nije podnijela prijavu zbog krađe, već zbog prijetnji upućenih njoj i firmi jer je govorila “zatvoriću vac, slomiću sve”.

ekskluziva.ba