Početna Showbiz Bila sam klinka, iskoristio me je! Sandra Afrika otkrila sve o saradnji...

Bila sam klinka, iskoristio me je! Sandra Afrika otkrila sve o saradnji sa Kitićem pa potkačila fudbalere: Oni za sve pitaju mamu!

Sandra Afrika tople avgustovske dane provodi u Crnoj Gori, gde radi punom parom. Odmara se na jahti, a u razgovoru s novinarima dotakla se teme koja je vrlo vezana za nju, a to je Mile Kitić, budući da je bila njegova igračica.

Na pitanje u kakvim je odnosima s Miletom Kitićem, a na konstataciju da su se nedavno slučajno sreli poslije skoro 15 godina kaže:

– Pozdravili smo se, sjedili smo za istim stolom na jednoj svadbi. Sve je bilo okej. Nismo puno komunicirali. Povrijedio me je na početku, bila sam klinka. O mene se baš dosta finansijski okoristio, ali ja to tad nisam znala. Ljudi su htjeli da me vide na sceni s njim, tražili su da me vodi sa sobom. Nisam imala pasoš, bila sam maloljetna, 16 godina sam imala. Samo sam mu jedno tražila – da me najavi Marini Tucaković da odem da mi uradi pjesmu. On je u međuvremenu promijenio broj telefona i nije mi pomogao. To me je jako povrijedilo i razočaralo. Nisam tražila pare, samo pet minuta njegovog vremena. Da li se naljutio što više ne želim da plešem na njegovim nastupima, ne znam. To nikad nisam saznala.

Sandra je izazvala haos svojom izjavom da su fudbaleri velike stipse, ali i izjavom o navodnoj vezi s Dušanom Vlahovićem.

– Mi nismo bili zajedno. Znam dečka, ali ništa nije bilo. Pričali su i da sam bila s Lukom Jovićem, da je slao avion po mene, ali to nije tačno. Njega ne poznajem. To mi je bezveze. Fudbaleri moraju da pitaju mamu i tatu za novac, a daleko od toga da imaju para da šalju za nekog privatni avion. To je moje iskustvo, nek se ljuti ko hoće.

ekskluziva.ba