Početna Showbiz Jasminu, djevojku Bube Korelija još jednom iskopirala suparnica Petra Cupan

Jasminu, djevojku Bube Korelija još jednom iskopirala suparnica Petra Cupan

Sinoć je sarajevska influenserica i djevojka repera Bube Corellija, Jasmina Đuderija, proslavila svoj rođendan na glamuroznoj zabavi, a za tu posebnu priliku odabrala je elegantnu crno-bijelu kombinaciju. Bijela košulja dugih rukava, koja je savršeno istaknula njen besprijekorni stil, upotpunjena je crnom dugom haljinom, koja je istakla njenu sofisticiranost. Ova modna kombinacija bila je pun pogodak i oduševila je njene brojne pratioce na društvenim mrežama.

No, kao što to često biva, vrlo brzo je Jasminu kopirala njena vjerna pratiteljica i suparnica, Petra Cupan, reperova druga djevojka. Ova praksa kopiranja nije nepoznata javnosti, budući da Petra već neko vrijeme pokušava replicirati Jasminine modne izbore i druge objave na društvenim mrežama.

Ovaj put nije bila iznimka, te je Petra bez blama objavila sliku na kojoj se nalazi u identičnoj kombinaciji kao Jasmina.

Preciznije, Petra je na svoj Instagram story podijelila neke svoje prijašnje odjevne kombinacije, među kojima i ovu crno-bijelu koju je, istina, ranije objavila. Vjerovatno je sa ovim htjela staviti svima do znanja da Jasmina nju prati i kopira, a ne obrnuto, kako je već optužuju odavno.

Nakon što su fanovi primijetili ovu očitu kopiju, mnogi su izrazili svoje mišljenje o takvom ponašanju. I dok jedni smatraju da je to obična oponašateljska gesta, drugi su osudili Petrin nedostatak autentičnosti i originalnosti.

Podsjećamo vas da ovo nije prvi put da Petra kopira Jasminu. Na društvenim mrežama mogu se pronaći brojne slike gdje je Petra replicirala Jasminine kombinacije, način života i objave, što je izazvalo dosta kontroverzi i rasprava među njihovim pratiteljima.

U nastavku možete vidjeti nekoliko kombinacija koje je Petra kopirala od Jasmine: