Početna Showbiz IMA POVOD: SANJA KUŽET PRVI PUT OBJAVILA FOTKE SA SUPRUGOM

IMA POVOD: SANJA KUŽET PRVI PUT OBJAVILA FOTKE SA SUPRUGOM

Sanja Kužet voditeljka muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, zajedno sa svojim suprugom zaputila se u Rovinj odakle je objavila prelijepe kadrove ovog hrvatskog grada. No, pored video snimaka koje gledate, ovog puta Sanja je prvi put objavila zajedničke fotke sa svojim suprugom.

ISPOD U VIDEU POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA NJEN SUPRUG:

Naime, ona vrlo rijetko izlaže i pokazuje svog muža javnosti, ali je ovog puta napravila izuzetak jer danas slave godišnjicu braka. Naime, 31, juli je za njih dvoje veoma važan dan koji su odlučili proslaviti u gradu koji je smješten je na zapadnoj obali Istarskog poluotoka.

Kako je i napisala u opisu fotografije na kojoj pozira kraj mora, danas obilježavaju devet godina.

Iako o svojoj vezi nerado govori, Sanja Kužet je jednom prilikom otkrila da je njihova ljubavna priča počela još u srednjoj školi.

– Bili smo u vezi početkom naših dvadesetih. Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo upoznavanje i predrasude, tako da je sve bilo lakše. Dovoljan je jedan pogled da se razumemo, bez prevelikog objašnjavanja i gubljenja energije na sporedne stvari – izjavila je Sanja Kužet svojevremeno, koja ostaje dosledna odluci da privatnost čuva u užem krugu porodice i prijatelja.

– Napravila sam rez između privatnog i poslovnog života. Svi moji profili na društvenim mrežama su poslovni, to je naša zajednička želja. Taj deo života je u našim srcima. Ne bih da dam previše sebe – rekla je ona svojevremeno za domaće medije.

Podsjetimo, Sanja je jedna od najljepših voditeljica na srpskoj TV sceni, a u skladnom je braku sa Nemanjom Živojinovićem.

Prije nego što su ozvaničili ljubav, živjeli su zajedno dvije godine, a voditeljica je istakla da se za udaju odlučila onda kada je shvatila da je pronašla pravu ljubav. Sin Strahinja je zaokružio njihovu sreću koju nemaju potrebu da dijele sa drugima.

Sanja privatnost ljubomorno čuva i malo ko zna kako izgleda njen suprug, koji je direktor marketinga jedne auto-kompanije. Njihova ljubav počela je davno, ali ih je život rastavio. Kada su se ponovo sreli nakon deset godina, shvatili su da su rođeni jedno za drugo.

Sanja iz prvog braka sa članom obezbjeđenja vlasnika TV “Pink”, Zoranom Piperom ima sina Andriju.

ISPOD POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA NJEN PRVI SUPRUG: