Početna Showbiz Nestao u jeku popularnosti i postao doktor! Živi u Švicarskoj i veoma...

Nestao u jeku popularnosti i postao doktor! Živi u Švicarskoj i veoma je priznat: Ne kajem se! Zasnovao porodicu, putuje po svijetu

Pjevač Zoran Vanev nekada je bio veoma popularan pjevač. Njegove pjesme “Južna pruga” i “Lila” i dan danas se pjevaju, ali je njega nemoguće vidjeti u javnosti.

U jeku slave se povukao i dugo se ništa nije znalo o njemu. Zoran danas živi u Švicarskoj gdje je osnovao porodicu i okrenuo se potpuno drugoj poslovnoj djelatnosti. On se sada bavi zdravstvom, a kako kaže bavi se i muzikom, ali ne tako aktivno, budući da nastupa i ide samo tamo gdje on želi.

Kako je otkrio jednom prilikom, diplomirao je na Fakultetu za prirodnu medicinu i postao priznati doktor prirodne medicine u Švajcarkoj.

– Imam i dodatnu profesiju, ali muzika meni ostaje kao gen koji je urođen i uvijek ću se truditi da budem aktivan pa makar i ovako malo. Imam dodatnu profesiju, koja mi je zadnjih četiri godine glavna profesija, a to je da sam diplomirao na Fakultetu za Prirodnu medicinu i postao priznati doktor prirodne medicine u Švicarkoj – rekao je Zoran ranije i dodao:

– Moje studije su trajale cijelih pet godina od ponedjeljka do nedjelje (bez pauze), zato što sam studirao od ponedjeljka do petka na prirodnom odsijeku, a svake subote i nedjelje sam izučavao konvencionalnu medicinu – rekao je on jednom prilikom.

On je objasnio da je to razlog povlačenja sa scene.

– Zato sam i nestao sa estrade, ali se ne kajem uopšte, zato što se sada bavim jako korektnim poslom. Imam svoju praksu u Cirihu već četiri godine i kao doktor prirodne medicine sam priznat kod zdravstvenih osiguranja – otkrio je pjevač.

Ako je sudeći prema Zoranovim objavama na društvenoj mreži Instagram on živi život punim plućima i često putuje i objavljuje slike sa atraktivnih destinacija.

Izvor: Blic