Početna Video Godinu dana prije smrti Sinead O’Connor je izgubila 17-godišnjeg sina, živjela je...

Godinu dana prije smrti Sinead O’Connor je izgubila 17-godišnjeg sina, živjela je u velikom bolu!

Sinead O’Connor preminula je godinu dana nakon smrti njenog 17-godišnjeg sina Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor.

Njen sin oduzeo je sebi život u januaru 2022. godine, nakon što je pobjegao iz bolnice gdje je bio na liječenju zbog problema s mentalnim zdravljem.

Pjevačica je nakon sinove smrti primljena na bolničko liječenje zato što je navela da se želi ubiti. Tada je kazala kako ne želi više živjeti i da će svima biti bolje bez nje. Dane je provodila sama, a smatra da je to i zaslužila zato što je “čudovište”.

Pjevačica je bolovala od bipolarnog poremećaja, a 2017. godine je zabrinula javnost kada je otkrila da se tokom posljednje dvije godine željela ubiti.

“U potpunosti sam sama, nemam nikoga u životu. Trenutno živim u motelu u New Jerseyju. Moj psihijatar je najslađi čovjek na svijetu i kaže da sam njegova junakinja, to je jedina stvar koja me drži u životu u ovom trenutku. Činjenica da sam njegova junakinja, to je pomalo jadno” kazala je pjevačica.

O’Connor je rođena u problematičnoj porodici u Dablinu 8. decembra 1966. godine. Kasnije u životu tvrdila je da je počela imati problema sa mentalnim zdravljem jer ju je majka fizički i s.ksualno zlostavljala kao dijete.

Izvor: Klix