Početna Showbiz ŠOK! RAZVODI SE JEDNA OD NAJZGODNIJIH ŽENA SVIJETA! Voljela kralja droge i...

ŠOK! RAZVODI SE JEDNA OD NAJZGODNIJIH ŽENA SVIJETA! Voljela kralja droge i člana bande, sad je opet sama – Ovo je poručila

Sofija Vergara i njen suprug Džo Maganijelo posle sedam godina braka odlučili su da se razvedu.

Zvezda serije “Moderna porodica”, prezgodna Sofija Vergara i Džo Maganijelo, posle sedam godina braka odlučili su da se ravedu.Važili su za jedan od najlepših, ali i najstabilnijih parova sa svetske javne scene. Ovim povodom izdali su saopštenje, a odluka je mnoge šokirala. Njega inače nismo viđali pored glumice duže vreme što je moglo da nasluti

“Doneli smo tešku odluku o razvodu. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštovanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo kroz ovu novu fazu naših života”, saopštili su Sofija Vergara i Džo Maganijelo za Page six.

Izvor je dodao da su bivši supružnici već određeno vreme distancirani jedno od drugog.

Prvi brak Sofije Vergare trajao je samo godinu dana, nakon čega je jedno vreme bila u vezi s Krisom Pasijelom, članom bande koja je sarađivala s porodicom Bonano. Kada je Padijeli 2000. godine bio uhapšen i optužen za ubistvo jedne domaćice četiri godine ranije, Sofija je želela da proda svoj dom u Majamiju kako bi njemu platila kauciju od 15 miliona dolara.

Ni ta veza nije potrajala. Posle njega, stupila je u vezu sa kolumbijskim kraljem droge Andresom Lopezom, a zatim i s Nikom Loebom s kojim je vodila žestoku bitku oko embriona! U julu 2014. upoznala je Džoija Manganijela, a sada je i toj priči došao kraj!

Mondo.rs