Početna Showbiz Vujadin Savić u bezizlaznoj situaciji: Ljubavnica javno otkrila sve o njihovom odnosu,...

Vujadin Savić u bezizlaznoj situaciji: Ljubavnica javno otkrila sve o njihovom odnosu, Mirka pala u očaj

Vanbračni izleti Vujadina Savića već godinama su tema medija. Sve je krenulo od snimka na kome se može vidjeti Vujadin u zagrljaju zanosne djevojke. Ipak, i pored očiglednih dokaza, Mirka Vasiljević je preko svega prešla i nastavila da živi s fudbalerom.

Na pomenute snimke glumica je zažmurila, te danas nerijetko u emisijama govori o vjenčanju sa fudbalerom i skladnom domu, kao da se ništa nije dogodilo. Vjeruje se da je mladi sportista majci svoje djece tada dao adekvatno objašnjenje, koje nema veze sa onim što se pisalo, ipak postoje oni koji vjeruju da se Vujadin iako otac dva sina i dvije kćerke još uvijek nije smirio. Kao dokaz za to oni navode njegove aktivnosti na društvenim mrežama, posebno lajkove upućene rijaliti učestnici Sofiji Uni, bivšoj djevojci Uroša Ćertića, piše Story.

Izjave atraktivne brinete dodatno su pojasnile njihov odnos:

– Povezuju me sa Vujadinom Savićem i to bih voljela da obrazložim s obzirom na to da sam bila loše protumačena. Navela sam ga kao jednog od muškaraca sa kojima su me povezivali, nikada ga nisam u lošem kontekstu pomenula. Rekla sam da čovjek ništa loše nije uradio. Da mi je lajkovao slike, krećemo se na istim mjestima – kazala je Una Sofija, a ove njene riječi mnogi su protumačili kao puka opravdanja.

Izvor: Story.rs