Početna Rijaliti ‘NISAM BILA PRIHVAĆENA U TOJ PORODICI’ Nakon jezivih poruka i prijetnji od...

‘NISAM BILA PRIHVAĆENA U TOJ PORODICI’ Nakon jezivih poruka i prijetnji od Bilala, oglasila se Maja! Objelodanila sve o Brajlovićima, a evo ko ju je spasio

Maja Marinkovic i Bilal Brajlovic

Nakon što je Maja Marinković javno obelodanila užasne poruke u kojima joj bivši dečko Bilal Brajlović preti da će se zbog nje ubiti i gnusno je vređa i ponižava, bivša zadrugarka se oglasila za Pink.rs.

Naime, kako je istakla, ona od samog početka nije bila prihvaćena od strane porodice Brajlović, a sad je otkrila kroz kakav pakao je prošla zbog Bilala i njegovih.

– Bila sam neprihvaćena u toj porodici od samog starta iz nacionalnih razloga, na prvom upoznavanju pitali su me da pređem u islam i odreknem se svoje vere, izdržavala sam ga, pare od fanova je uzimao, krio od mene i slao bratu. Kada odem u emisiju pretio mi je sve u dogovoru sa nekim ljudima o kojima ne bih sada, ali ako zatreba imenom ću ih prozvati sve, sa mnom nema igre. Ni na jedno slavlje me nisu zvali, ni dali da dođem jer sam Srpkinja. Taki me je po ko zna koji put spasio svega i zato je najbolji otac na svetu – rekla je Maja za Pink.rs i dodala:

– Opet sam ispala glupa. Ovo je samo deo pakla koji sam vam ukratko ispričala. Ja sam ispala čovek, ali sam očigledno neprihvaćena, jer sam Maja, a ne njihova. Bori je sinoć rekao da me pljuje u emisiji, i priča za mene sve najgore, to mi je hvala za sve što sam uradila za njega, a ja ružnu reč o njemu i njegovoj porodici nisam rekla – poručila je Marinkovićeva.

POVEZAN VIDEO:


pink.rs