Početna Showbiz FETIŠ SU JOJ STARIJI, SKANDALE U RIJALITIJU JE NIZALA, A SAD ŠOK...

FETIŠ SU JOJ STARIJI, SKANDALE U RIJALITIJU JE NIZALA, A SAD ŠOK OBT! Miljana pokazala radno mjesto, a tek da vidite šta je obukla

Milijana Bogdanović (26) proslavila se učešćem u rijalitiju “Parovi”, nakon čega je otišla u medijsku ilegalu. Nedavno je otkrila da se zaposlila u gradskom prevozu kao kondukter.

Miljana neretko objavljuje fotografije sa svog radnog mesta, što je i sada bio slučaj.

Pozirala nasmejana na autobuskoj stanici, a na sebi je imala zelenu kombinaciju sa cvetnim detaljima. Mnogi komentarišu da je Milijana stavljala fasete na zube i da ima novi osmeh.

Inače, javnost ju je najviše upamtila kroz vezu sa pet decenija starijim Milojkom Božićem (78), kao i sa oženjenim pevačem Ivanom Gavrilovićem, a nedavno se pisalo da ima novog dečka koji je 23 godine stariji od nje.

– Obožavam autobuse i oduvek sam želela da budem kondukter. Iako se to smatra muškim poslom, kulturnoj i lepo vaspitanoj devojci nije teško da se snađe u tom zanimanju. Uživam u običnom životu, a svi iz mog okruženja su pozitivno šokirani promenom koju sam napravila – rekla je Milijana nedavno i otkrila da je konačno pronašla svoju ljubav.

Kurir.rs/Blic