Početna Sport Ovo je Sanela, misteriozna sestra Zlatana Ibrahimovića: U bijedi su ih odgajali...

Ovo je Sanela, misteriozna sestra Zlatana Ibrahimovića: U bijedi su ih odgajali otac kafanski pjevač i mama spremačica

Zlatan Ibrahimović je oduvek bio u centru pažnje medija, ali o njegovoj porodici se malo toga zna.

Zlatan Ibrahimović podelio je mnogo interesantnih detalja o svom životu u svojim memoarima koje je objavio pod nazivom “Adrenalin”.

Ovaj po mnogo čemu jedinstveni fudbaler, koji se nedavno povukao od aktivnog igranja, mnogim podacima iz ovog dela je iznenadio svet.

Najviše je odjeknula informacija da je svojoj majci kupio crkvu u Švedskoj za neverovatnih 9,24 miliona evra, sestri apartman u Novalji, ocu stan…

Sve ličnosti iz njegove porodice koje spomenuo u autobiografiji su manje – više poznate javnosti, ali ostaje veo misterije kada se priča o njegovoj sestri Saneli.

Sanela Ibrahimović je Zlatanova sestra, koju je njegova majka Jurka dobila u braku sa Šefikom Ibrahimovićem. Ona živi u Švedskoj, gde je i rođena 1979. godine u gradu Malmeu. Sanela i fudbaler su oduvek imali poseban odnos, pa je Ibrahimović o njoj dosta pisao u svojoj autobiografiji.

Međutim, sem da živi u Švedskoj, o njoj se malo zna. Njen ljubavni život i status nisu poznati javnosti, te je zato mnogi opisuju kao veliku misteriju.

No, dobro je poznato da izmešu njih postoji jaka veza. Oni su uvek bili tu jedno za drugo kada su proživljavali teške periode u životu, pogotovo dok su bili mlađi.

SANELA IBRAHIMOVIĆ I ZLATAN SU ODRASTALI U TEŠKOJ FINANSIJSKOJ SITUACIJI FOTO: SANELA IBRAHIMOVIĆ

Naime, dok su odrastali oni su živeli u velikoj bedi i borili su se svakog dana za koru hleba.

Ona danas svoju privatnost dobro čuva od budnog oka javnosti, pa za mnoge predstavlja veliku enigmu.

( GLOSSY )