Početna Vijesti “MOLIO SAM GAZDE KLUBOVA DA NASTUPA KOD NJIH!” Toma Panić otkrio istinu...

“MOLIO SAM GAZDE KLUBOVA DA NASTUPA KOD NJIH!” Toma Panić otkrio istinu o karijeri Nadežde Biljić: Svi su je odbili…

Pevačica Nadežda Biljić u centar pažnje je došla kada je ušla u rijaliti, a pre toga učestvovala je u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, kao i “Pinkove zvezde”.

Ona se posle rijalitija udala za Tomu Panića sa kim je dobila sina, a on je pre tri godine postao njen menadžer.

Toma se oglasio na društvenim mrežama gde je otkrio da Nadeždu Biljić niko neće da angažuje, kao i to da je molio brojne vlasnike klubova ali bezuspešno.

– Želeo sam da vam se obratim zato što dosta vas komentariše zašto Nadežda ne nastupa. Mislim da je to pitanje za vlasnike klubova. Svi oni su rekli kada sam ih molio i zvao, nisu imali interesovanja za Nadeždu. Oni kažu kako narod Nadeždu ne voli, kako Nadežda ne zna da peva ono što narod želi i kažu da nema datuma za nju – rekao je Toma na početku pa nastavio.

– Sa druge stane moram da vam kažem da sam ja sticajem okolnosti postao njen menadžer. Ja sam sve menadžere zvao i niko nije želeo da radi sa njom, svi najveći menadžeri, niko nije hteo da radi. Ne mogu da dopustim da jedan ovakav talenat propadne, već tri godine iz sve snage pokušavamo da ona ima svoje hitove i pesme, a sa druge strane, gde god da smo otišli da uzmemo pesmu tražili su nam basnoslovne sume novca, a sa druge strane nisu izvadili hitove – zaključio je on u objavi.

Kurir.rs/Blic