Početna Vijesti Miladin (28) kolima uletio u dvorište i poginuo: Jeziva nesreća u Žabarima...

Miladin (28) kolima uletio u dvorište i poginuo: Jeziva nesreća u Žabarima kod Topole

U saobraćajnoj nezgodi koja se u ponedjeljak desila u mjestu Žabare nadomak Topole smrtno je stradao Miladin Mine Arsenijević (28) iz sela Kloka.

Prema riječima očevidaca mladić je upravljajući svojim automobilom marke “BMW”uletio u dvorište i tom prilikom se prevrnuo na krov. Kako nezvanično saznajemo, mladić je ispao iz svog automobila i poginuo na licu mjesta.

– Miladin je bio divan dečko, uvijek nasmijan i pozitivan, uvijek je bio prvi da se veseli, igra, htio je svima da pomogne, svuda da stigne, izuzetno pozitivna osoba puna života, nije smeo da ode ovako rano i da nas napusti, ne znam kako ćemo naučiti da živimo bez njega- kaže kroz suze njegova prijateljica za portal TopPres.

Prema njenim riječima ovaj mladić je radio kao montažer u firmi “Termo Mont” a posljednjih godinu dana je sa svojom firmom bio u Alžiru.

– On je 16. jula prošle godine godine otišao na rad u Alžir, a vratio je se prije nedjelju dana i svi smo jedva čekali da ga vidimo. Ne znam da li postoji osoba koja ga je poznavala a da ga nije voljela takav mladić se više ne rađa. Ja ću se i dalje nadati da će doći iz Alžira i da će uz smijeh sa nama ispijati kafu, odbijam da prihvatim da ga nema više i da ga neću vidjeti – očajno priča naša sagovornica.

Rođaci poginulog mladića rekli su večeras za informer.rs da je Miladin bio divan dečko i da ga cijelo selo žali.

– Selo je nemo od tuge. Mine je bio divan dečko, vrijedan, visok, zgodan. Svi su ga voljeli. Ne znam kako će ovo da se preživi – rečeno je za informer.rs u familiji poginulog Miladina.

Tragično nastradali Miladin iza sebe je ostavio oca Milana, majku Lidiju, dvije sestre i baku. Miladin će biti sahranjen sutra, 12. jula, u 13 sati, na groblju u mjestu Kloka.

Izvor: Kurir