Početna Rijaliti ZAKLELE SE NA VJEČNU LJUBAV! Sklopljen prvi gej brak na javnoj sceni...

ZAKLELE SE NA VJEČNU LJUBAV! Sklopljen prvi gej brak na javnoj sceni – Matora i Anita sa suzama u očima izvele prvi ples!

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović izgovorile su sudbonosno “da” na Svetom Stefanu.

Anita i Matora upoznale su se u Zadruzi 6, gde su imale žestoke akcije ispod pokrivača, ali i turbuilentan odnos. Nakon izlaska iz rijalitija nastavile su vezu, usledila je veridba, a sada i venčanje u Crnoj Gori. Sudbonosno “da” izgovorile su u vili od 3 miliona evra na Svetom Stefanu.

Stanojlovićevoj je ovo prva veza sa ženom, dok je Matora odavno javno govorila o svom s*ksualnom opredeljenju. Intimnoj ceremoniji prisustvuju samo najbliži prijatelji i članovi porodice, a velika svadba planirala je nešto kasnije u Beogradu. Ono što je Aniti kvarilo sreću danas jeste to da joj roditelji ipak nisu došli na najvažniji dan.

Matora i Anita su zablistale u belim kreacijama. Dok je Jovana na sebi imala belo odelo, Anita je nosila venčanicu u “sirena” stilu. Nekolicina bivših zadrugara je prisustvovala događaju, Jovani je svedočila Tamara Marić, dugogodišnja drugarica iz spoljnjeg sveta, dok je Aniti bio kum Marko Đedović.

Kada je došlo je vreme i da zvanično stupe u brak, Tijana Ajfon je bila ta koja je “prodala mladu” i za 3.000 evra. Odmah nakon kupovine mlade usledio je i znaničan deo stupanja u brak, a devojke nisu krile sreću.

Anita je uzela prezime svoje partnerke i sada je zvanično Anita Tomić. Među zvanica su bili Sandra Rešić, Stefan Karić , Mikica Bojanić, Ermina Pašović, Nenad Aleksić Ša i njegova supruga Vanja… Ubrzo je usledio i prvi ples uz pesmu Nine Badrić “Dani i Godine”, a devojke su sa suzama u očima prve izašle na “binu”.

Mono.rs