Početna Rijaliti VJENČANJE MATORE I ANITE TRESE REGION! Izgovorile sudbonosno “DA” u Crnoj Gori,...

VJENČANJE MATORE I ANITE TRESE REGION! Izgovorile sudbonosno “DA” u Crnoj Gori, a evo da li će im brak biti priznat u Srbiji!

Bivše zadrugarke izgovorile su sudbonosno “da” u Crnoj Gori, u luksuznoj vili na Svetom Stefanu, gde su okupile najbliže prijatelje, uglavnom one iz rijalitija, ali su brojni članovi porodice izostali sa slavlja.

Kako saznaju domaći mediji, Jovana Tomić nije dovela nijednog člana porodice, dok je uz Anitu Stanojlović bila njena tetka Božidarka.

Svoju ljubav Anita i Matora rešile su da krunišu odmah po izlasku iz “Zadruge 6”, ali kako gej brakovi u Srbiji i dalje nisu usvojeni, one su to morale da obave u drugoj državi, u ovom slučaju u Crnoj Gori.

Predstavnici sedme sile kontaktirali su advokata, kako bi proverili da li je njihov brak sada važeći i u našoj zemlji, iako ga tu nisu sklopile, te je on otkrio detalje koje sve zanimaju.

– U Srbiji po ustavu i zakonu LGBT brakovi nisu usvojeni, tako da, što se tiče njih dve, bez obzira štro je brak sklopljen u Crnoj Gori, u Srbiji ne bi važio – rekao nam je advokat Ivan Simić.

Inače, Anita je saopštila da uzima prezime svoje partnerke, pa više nije Stanojlović, nego Tomić.

Kurir.rs/Telegraf