Početna Vijesti Potresne scene na Noinoj sahrani: Majku slomljenu od bola iznosili u naručju,...

Potresne scene na Noinoj sahrani: Majku slomljenu od bola iznosili u naručju, baba ubijene tiktokerke nije mogla da stoji na nogama (Foto)

Tiktokerka Noa Milivojev (18) sahranjena je jučer na groblju u Kovilju, a na vječni počinak ispraćena je uz pjesmu Tiho noći.

Noinu majku su morali da iznesu iz kapele jer jedva da je mogla da stoji na nogama, pozlilo joj je i morali su da je poliju vodom.

Sanduk sa posmrtnim ostacima ubijene Noe iznesen je ispred kapele gdje je rođak pročitao potresan govor.

Foto: Kurir

– Čedo moje, neka te Bog primi u tvoje rajsko carstvo. Svi smo grešni, pa tako i naše čedo. Ti si sudija neba koji odlučuje o svemu, pa tako oprosti mu sve ono što je griješio. Svaki čovjek je grešan, pa tako i naše čedo. Ako je uradilo, naše čedo nešto, ti mu oprosti i ako nije mario za neke stvari. Molim te primi ga u rajsko carstvo i oprosti mu i za to što je bio grešan – rekao je rođak okupljenima nakon čega je krenula tužna povorka.

Noa je sahranjena uz pjesmu trubača Tiho noći. Njena majka, slomljena od bola, nije mogla da izdrži pa su je u jednom trenutku u rukama iznijeli sa groblja.

Baka ubijene tiktokerke plakala je na sav glas, a i njoj je u jednom trenutku pozlilo.

– Jao, ne dajte ga! Kud ga vodite. Stavite – vikala je baba dok su spuštali sanduk u raku.

Podsjetimo, Nou Milivojev je, kako se sumnja, emotivni partner nakon svađe zvjerski nožem raskomadao na četiri dijela i njene dijelove tijela potopio u četiri PVC kutije i kese, a zatim u njih sipao kiselinu da se tijelo raspadne.

Kurir.rs